Butler

Wat als?

Hier geeft LG antwoord op met de Styler, want als jij niet naar de stomerij gaat, dan komt deze opfrisbeurt naar jou thuis. Een futuristisch stukje kledingkast zorgt er namelijk voor dat jou (delicate) kleding in top conditie blijft.

David gandy

Wat kan het?

De opfrisbeurt

Lange dag gewerkt, snel naar een afspraak of uit eten met een date? Het systeem is ontworpen om jouw outfit binnen no-time volledig fris en kreukvrij te krijgen.

Bacteriën verwijderen

Dit futuristische stukje kast stoomt jouw favoriete items, waarmee hij 99,9% van de bacteriën verwijdert uit je kleding. Hierdoor blijft de kleding in topstaat en verkleurt hij niet zoals bij het wassen in een wasmachine.

Delicate kleding

Dit gaat niet enkel om je shirt of pak, maar juist ook om andere kledingstukken die extra aandacht nodig hebben. Die cashmere trui, de wollen sjaal of dat jurkje van je vriendin.

Past perfect in je kledingkast

Een stomerij in je huist klinkt alles behalve stijlvol. Ondanks dat het apparaat zijn looks mee heeft kan hij makkelijk worden verwerkt in een kledingkast.

Broekpers

Naast dat je gemakkelijk je trui kan leggen, je shirt en je jasje kunt hangen, bestaat er ook de mogelijkheid om je broek te stomen met de perfecte vouw.

Lg styler

Hebben?

Nooit meer naar de stomerij, altijd fris op het werk en klaar voor een date. Dit alles voor een vierkante meter woonoppervlakte en 2.199 euro.  (voor echte vlekken zul je altijd kleding nog moeten wassen of chemisch laten reinigen)