Leuke terrassen in Eindhoven

Duik jij een dagje de Brabantse stad Eindhoven in? Dan is er genoeg te doen. Zo zijn er genoeg toffe kledingwinkels voor mannen in Eindhoven. Mocht jij net je nieuwe outfit gescoord hebben, dan wil je die natuurlijk ook showen aan de wereld. Trek het aan en neem plaats op een van deze leuke terrassen in Eindhoven. Cheers!

1. Thomas

Thomas heeft als thema een urban jungle. Zo zijn de tafeltjes voorzien van een graffiti artwork van de artiest Niels Bakkerus. In het monumentale pand op Stratumseind kan je dan ook heerlijk vertoeven. Je drinkt er heerlijke cocktails, maar ook kan je er lunchen en genieten van salades en toast.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thomas Eindhoven (@thomaseindhoven)

2. Ketelhuis

Liever ergens anders vertoeven dan in het centrum van Eindhoven? Breng dan een bezoekje aan Het Ketelhuis op Strijp. In dit industriële gedeelte van Eindhoven kan je heerlijk eten dat gemaakt is met producten uit de regio en natuurlijk ook drinken. Het terras heeft een feestelijke sfeer en mag je zeker niet missen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KETELHUIS (@ketelhuiseindhoven)

3. Victoria

Gelegen aan het Victoriapark vind je het restaurant Victoria. Met veel zoninval is dit een van de zeldzame plekjes in Eindhoven waar je heel de dag bruin kan worden. Met hun smaakvolle gerechten en dranken is dit een geweldige plek om te borrelen.

4. Blue Collar Hotel

Nog een leuke plek op Strijp-S is het Blue Collar Hotel. Dit restaurant is gevestigd in het Klokgebouw en is voorzien van een groot terras. Op de bovenste verdieping kan je ook een bezoekje brengen aan het restaurant “The Starlight Lounge” wat een prachtig uitzicht over Eindhoven biedt.

5. De Vooruitgang

Op de Heuvel vind je De Vooruitgang en dit is echt het stereotype Nederlandse terras. Gelegen op de Markt zie je hier van alles voorbij komen waardoor het erg vermakelijk is om er te zitten. Mocht het wat kouder worden dan kan je bij De Vooruitgang ook lekker warm onder de overkapping zitten. Ideaal dus voor een biertje of wat te knabbelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by De Vooruitgang (@de_vooruitgang)

6. Stadsbrouwerij

Zin in speciaalbier? Ga dan langs bij de Stadsbrouwerij beter bekend als Café 100 Watt. Hun quadrupel 150 Watt is zelfs verkozen tot beste bier van Nederland 2020. Mag je niet missen als bierliefhebber.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 100 Watt Brewery (@100watt_brewery)

7. Fifth NRE

Met een 2 gangen diner, uitgebreide lunch, borrelhapjes, bier en vermaak kan je bij dit restaurant altijd volop genieten. Elke dag geopend tussen 12 en 6 is deze sfeervolle locatie een must visit in Eindhoven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FIFTH (@fifthnre)

8. Berlage Kitchen & Bar

Bij Berlage vind je een prachtige stadstuin. Je kunt er lekker drinken en heerlijk genieten van de zon in de loungebanken. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om te lunchen of zelfs een High Tea te houden.

9. Down Town Gourmet Market

Met pizza’s, ijs, Indisch, Turks, sushi, vis of gewoon ouderwetse bitterballen kan je bij Down Town Gourmet Market je geluk niet op. Schuif vooral even aan en geniet van alle smaken die de wereld te bieden heeft. Zin in iets vegetarisch? Dat vind je hier natuurlijk ook. Een van de hoogtepunten in het centrum van Eindhoven.

10. Radegast 040

Vorig jaar opende Radegast 040 zijn deuren en daarna moest de horeca weer dicht. Gelegen aan het hernieuwde Clausplein in een heerlijk parkje kan je hier genieten van een grote selectie speciaalbieren. Ook voor een sandwich of andere culinaire hoogstandjes is dit een van de leukste terrassen in Eindhoven.