Leren jassen voor mannen

Allereerst dien jij voor jezelf te bepalen of jij wel het geld over hebt voor leren jassen. Een échte leren jas voor mannen is namelijk wel een flinke investering. Echter betekent deze investering ook dat je er jarenlang plezier van kan hebben. Mocht jij slechts een paar tientjes uit willen geven aan een leren jacket, dan is een jas van imitiatieleer de enige optie.

Racer Jacket

Hoewel een racer jacket een minimalistisch model is, kan dit item de ware eyecatcher van jouw outfit zijn. Tegenwoordig is dit model niet meer weg te denken uit de alledaagse urban-garderobe van de man. De drukknoop op de kraag, de opvallende ritsen en de geribde schouders maken dit een mannelijk en tijdloos model. Combineer het racer jacket met een basic trui en laat zo alle aandacht vallen op deze stijlvolle jas.

Een leren jas is hoe dan ook een flinke investering. Je kan hier altijd wel een paar honderd euro voor reserveren. Echter houden we er natuurlijk van wanneer een product is afgeprijsd. Met de Zalando Lounge kortingscode kan jij ervoor kiezen op welk kledingstuk jij je korting wilt.

Biker jacket

Het biker jacket is een model dat tegenwoordig de cultuur van de leren jassen domineert. Hij is stijlvol, mannelijk en geeft al jouw looks een streetstyle vibe met een vleugje rock ’n roll. Indien je overgtuigd bent van dit model, ga dan voor een biker jacket in het zwart. Door de veelzijdigheid van het biker jacket is deze op allerlei manieren te stijlen. Wij selecteerden vijf manieren om een biker jacket te dragen.

leather jacket man man

 

Bomber jacket

Hoewel het groene nylon bomber jacket een iconisch kledingstuk is, valt zeker in de koudere maanden ook een suède bomber jacket bij ons in de smaak. Dit materiaal maakt de bomber namelijk net wat chiquer waardoor deze goed past in een smart look. Dit model is dan ook uitermate geschikt om te rocken op je wollen pantalon in combinatie met cleane sneakers. Houd je outfit minimalistisch en creëer zo een strakke look voor deze tijd van het jaar.

 

Western jacket / Worker jacket

Het western jacket is een klassieker model dan de bovenstaande jackets en uitermate geschikt om de aandacht te trekken. Deze jas met een klassieke kraag is een stijlvolle en chique toevoeging aan jouw outfit. Door de vele keuzes in kleur is het suède western jacket veelzijdig en een ware toevoeging aan jouw garderobe. Ook is bij dit model een knoopsluiting enorm stijlvol. Ga voor jouw favoriete model en rock hem als een baas.

leren jacket man man

 

Deze jackets zijn allen het investeren meer dan waard. Zoek jij nog een jas voor deze periode maar is een leren jas niks voor jou? Check dan deze lente jassen voor mannen.