De winter stond in het teken van de overcoat. Een item die perfect aansluit bij de Scandinavische, minimalistische stijl. De dikke wollen variant bood jou warmte tijdens de koude wintermaanden. Met de komst van de lente en het warmere weer, verdwijnt de overcoat langzaam aan in de kast. Echter, hoeft dit niet het einde van de Scandinavische look te betekenen. Combineer de Scandinavische look met een aantal toffe denim artikelen en je bent klaar om de lente te rocken!

Scandinavische stijl

Deze stijl staat in het teken van dikke overcoats, heerlijke pantalons, basic cleane truien en minimalistische leren sneakers. Ook in de lente is deze stijl uitermate geschikt. De overcoat zal richting de kledingkast gaan, maar dat betekent niet het einde van de look. Wij selecteerden drie Scandinavische looks die jij tijdens de lente kunt rocken.

Easy going

Kies voor deze look voor een pantalon of track pant in een grijze of zwarte kleur. Wanneer je gaat voor een zwarte pant, combineer deze dan met een grijze crewneck sweater. Draag hieronder een wit, ietwat langer T-shirt. Vervang de overcoat voor een denim jack. Maak de look af met een paar wit leren sneakers.

Scandinavische look man man

Thunder

Off The Radar €60 Shop nu
Scandinavische look man man 2

Slider

Off The Radar €80 Shop nu
Schermafbeelding 2017-04-04 om 15.18.22

Miyata Trainers

Paul Smith €214 Shop nu
Schermafbeelding 2017-04-04 om 15.20.17

Sweatshirt

United Colors of Benetton €34 Shop nu
Schermafbeelding 2017-04-04 om 15.23.46

T-Shirt

ASOS €8 Shop nu

Casual

Combineer voor de tweede look een lichte denim met een trui in een zachte kleur, zoals roze. Trek hier smart jacket overheen. Deze vervangt de dikke overcoat. Bovendien is deze vrij dun en dus ideaal te combineren. Bij de jeans kun je kiezen voor een destroyed of cropped model. Kies je toch voor een recht model, sla deze dan een keer of twee om. Maak het geheel af met een paar cleane sneakers. Als finishing touch kan er gekozen worden voor een grijze beanie.

scandinavische look man man 5

Move

Off The Radar €130 Shop nu
Scandinavische look man man 3

Choice

Off The Radar €70 Shop nu
scandinavische look man man 2

Shady

Won Hundred €160 Shop nu
Schermafbeelding 2017-04-04 om 16.02.27

Lace Up Trainers

ASOS €27 Shop nu
Schermafbeelding 2017-04-04 om 16.07.04

Fisherman Beanie

River Island €14 Shop nu

Denim meets camel

Deze look zal wat later in de lente van toepassing zijn, wanneer het weer nog beter wordt. De lange denim wordt vervangen door een korte variant. Combineer het met een wit gemêleerd shirt. Wanneer het ’s avonds wat afkoelt, kies je voor een kort camel jack. Maak de look af met een paar cleane sneakers in de kleur wit. Het blijft immers lente.

scandinavische look man man 4

Carter

Off The Radar €90 Shop nu
man man scandinavische look

60

Off The Radar €60 Shop nu
Scandinavische look man man 6

Preserve

Off The Radar €60 Shop nu
Schermafbeelding 2017-04-04 om 16.38.41

Stan Smith

Adidas €90 Shop nu
man man scandinavische 7

Matt

Won Hundred €65 Shop nu

Wil je meer kledinginspiratie? Check dan deze ultieme denim guide voor de lente!