De carrière van de Nederlandse zanger

Lee Towers is al sinds de jaren zeventig bezig met zijn muziekloopbaan. Zo was hij te zien in de show van Willem Duys. In het programma Voor de vuist weg kwamen regelmatig talentvolle zangers aan bod. Toen Lee Towers dit in 1975 deed, zou dit een omslagpunt worden in zijn leven. Destijds werd hij overigens nog aangekondigd als Leen Huijzer, een zingende kraanmachinist.

In de jaren die volgen zal Lee steeds een beetje beroemder te worden. Zo treedt hij vaak op in nachtclubs en wordt zo steeds beroemder. Een belangrijk moment was een optreden in 1980 in de Rotterdamse Doelen. In een zaal gevuld met enthousiaste fans werd hij een gevestigde naam. Een jaar later staat hij in het Amsterdamse Carré en door alle positieve verhalen is dit razendsnel uitverkocht. In de tientallen jaren die volgden bouwde hij zijn loopbaan steeds verder uit. Zo wordt hij vaak in een adem genoemd met Feyenoord. Bij deze voetbalclub brengt hij regelmatig You’ll Never Walk Alone ten gehore. Een nummer dat hij zo vaak heeft gezongen dat je bijna zou denken dat het nummer door Lee Towers zelfgemaakt is. Ook doet hij dit altijd met een gouden microfoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lee Towers (@leetowersofficial)

Hoeveel betalen voor een privé-optreden?

Dankzij zijn jarenlange ervaring weet Lee Towers hoe je een goede show moet geven. Met zijn muzikale talent zorgt hij dat ieder evenement een daverend succes wordt. Hiervoor moet je echter een flink bedrag betalen. Altijd al een keer Lee Towers willen boeken voor een privéoptreden? Dan ben je een bedrag van 7.000 euro kwijt voor een optreden van slechts 30 minuten, zo blijkt uit de website Artist Bookings.