De Land Rover Defender SVX JB 24

Elegantie en ruigheid komen bij elkaar in deze Land Rover Defender. De pure uitstraling van deze Landrover ademt 007. Het authentieke karakter van de Defender is behouden gebleven maar de kleurensamenstelling en het detailwerk zorgen voor een voorkomen waar veel mannen alleen maar van kunnen dromen. Deze defender is dan ook niet voor niks geproduceert voor de 24ste James Bond productie Spectre. De auto past perfect bij het Bond-imago. Deze auto kan, als je diep in de buidel tast, ook nog eens van jou zijn. De Landrover wordt namelijk geveild door veilinghuis Sotheby’s. We geven je graag een impressie van dit 4X4 monster.

Landrover Bond MAN MAN Landrover Bond MAN MAN Landrover Bond MAN MAN Landrover Bond MAN MAN Landrover Bond MAN MAN Landrover Bond MAN MAN Landrover Bond MAN MAN Landrover Bond MAN MAN

wij worden warm van auto’s als deze. De Defender is de perefcte tereinwagen. Het uithoudingsvermogen van deze auto is fenomenaal. Deze Defender is op sublieme wijze gerestaureerd en is ook zeker een kijkje waard.