De knappe Zweedse vrachtwagenchauffeur

Angelica Larsson is zonder enige twijfel de knapste vrachtwagenchauffeur die wij kennen. Voor de tijd van stuurbekrachtiging kon men dit niet voorstellen. Een kleine lieve meid die zo’n groot monster bestuurt. Als je een vrachtwagen wil laten draaien zonder stuurbekrachtiging, heb je namelijk een flinke dosis kracht nodig om dat voor elkaar te krijgen. De vrachtwagenchauffeurs uit die tijd waren altijd zwetend en puffend bezig als ze hun truck moesten inparkeren. Echt mannenwerk. Tegenwoordig met alle technologie is dat niet meer nodig en kunnen wij genieten van onder andere deze knappe vrachtwagenchauffeur op de weg.

Angelica Larsson is een Zweedse vrachtwagenchauffeur en wij kijken maar al te graag naar deze dame. Op Instagram is zij razend populair met 267k volgers, maar op Youtube doet zij het ook niet slecht. Met 213k volgers heeft zij ook vele mensen die naar haar filmpjes kijken op haar kanaal. Ze heeft verschillende vlogs waar zij laat zien wat het inhoudt om trucker te zijn. Je kan haar volgen op een normale dag achter het stuur of zien hoe zij een vorkheftruck bestuurt. Ben je benieuwd wat je allemaal moet checken voordat je wegrijdt als trucker? Angelica Larsson laat het je zien.

 

De knappe Angelica Larsson

Deze knappe vrachtwagenchauffeur is Zweeds van afkomst en dat kunnen wij zien aan haarย looks. Ze zeggen niet voor niks dat de mooiste vrouwen uit Scandinaviรซ komen, toch? Naast Youtube is deze vrouw ook te bewonderen op Instagram. Als deze Zweedse schoonheid niet achter het stuur zit, dan is ze wel in de sportschool te vinden of aan de wandel met haar leuke hond. Naast een gigantische truck besturen, houdt Angelica Larsson ook zeker van hard rijden. Dat is te zien aan haar paarse Volkswagen Golf GTD. Deze racemonsters zijn vrij rap en Angelica is er maar al te blij mee.

Check hieronder een aantal foto’s van de Instagram van Angelica Larsson:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Photo-boom!๐ŸŽˆ๐Ÿ“ธ๐ŸŽˆHappy birthday to me ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅณ๐ŸŽ๐ŸŽ 9th of June โค any other Geminis? ๐Ÿ˜

Een bericht gedeeld door Angelica Larsson (@angelica.larsson) op

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Angelica Larsson (@angelica.larsson)