Opknapper in Holten te koop op Funda

Aan de Holterberg 21 staat nu deze woning met een vrijstaand schuurtje inclusief tuin op een kavel van 1545m² te koop, midden in de natuur. Vanaf deze locatie wandel of fiets je zo de natuur in en daarnaast ben je binnen enkele minuten ook zo bij verschillende restaurants om lekker een hapje te eten. Ondanks dat je lekker afgelegen in het bos zit, ben je ook binnen no-time in de dorpskern van Holten die voorzien is van winkels, scholen en een NS-station. Ideaal dus!

 

Waar beschikt de woning allemaal over?

Bij binnenkomst op de begane grond kom je in de hal met een toiletruimte, meterkast en een trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van een inbouwkast en de schouw is voorzien van gashaard. Op deze benedenverdieping is ook een slaapkamer aanwezig met inbouwkast, douchecabine en een wasmachineaansluiting.

woning in bos funda goedkoop holten

De dichte keuken heeft een aanrechtblokje, fornuis en brengt toegang tot de kelder. In de dichte keuken is ook de tuindeur aanwezig die je naar de tuin brengt. Op de eerste verdieping zijn er nog drie slaapkamers aanwezig, waarvan twee slaapkamers over inbouwkasten beschikken. Verder heeft deze woning nog een mooie ruime tuin met daarbij een vrijstaand schuurtje.

Kortom, een mooie woning in de prachtige natuur van Holten die ideaal is voor de natuurliefhebber en voor mensen die het niet erg vinden om de handen uit de mouwen te steken. Bekijk hieronder enkele foto’s:

boshuis funda

boshuis funda

boshuis holterbergweg funda