Donkerblauw & grijs

Een klassieke combinatie die nooit glorie zal verliezen. De perfecte donkere tinten voor de herfst- en wintermaanden. Het fijne van deze combinatie is dat het niet uitmaakt welk kledingstuk je in welke kleur draagt, het kan beide kanten op. Een grijze jas met blauwe broek, of een blauwe jas met een grijze broek.

kleurencombinaties-man-7

Donkerblauw & groen

Militair groen en donkergroen zijn de twee groentinten die eigenlijk alleen mogen verschijnen in jouw kledij. Evenals donkerblauw en grijs, maakt het donkerblauw en groen niet uit welk kledingstuk je in welke tint draagt.

kleurencombinaties-man-9

Camel & zwart

Kleuren die heel erg contrasteren, maar alsnog totaal draagbaar zijn. Een overcoat in camel was de afgelopen maanden immens populair en zagen we terug in allerlei combinaties, maar met zwart is deze toch wel onverslaanbaar. Je moet echt je best doen om deze combinatie te verpesten, maar onze favoriet is toch een zwarte pantalon met daarop een camel top. Dit kan een jas of trui zijn.

kleurencombinaties-man-12

Grijs & Grijs

Niet de meest spannende combinatie, maar iedere man moet grijze kleding in zijn kast hebben voor de minder warme maanden. De grens tussen een saaie fit en een interessante is klein. Zorg dat je deze combinatie killt. De truc hierbij is spelen met textuur. Mix wol met katoen en fijne met grovere texturen.

kleurencombinaties-man-14