1. Mensroom

Mensroom behoort tot de 11 beste herenwinkels van Nederland. Met de perfecte mix van denim related en Scandinavische brands mag Mensroom niet ontbreken tijdens je bezoek aan Eindhoven. De mannen van Mensroom staan klaar om je advies te geven, maar ook voor een goede bak koffie. Wanneer je de winkel binnenstapt wordt gelijk duidelijk dat de mannen houden van mooie spullen en fan zijn van motoren. Met merken als Won Hundred, Samsøe & Samsøe, Edwin en Denham the Jeanmaker ligt er bij Mensroom voor iedere stijl wat klaar. Voor een gezellig praatje, kledingadvies of de mooiste spullen, ben je hier aan het juiste adres.

kledingwinkels-mensroom-heren-manman eindhoven-kledingwinkels-mensroom-manman

2. Gardrobe Store

Iets buiten het winkelcentrum van Eindhoven, op Strijp S, vind je Gardrobe Store. Deze winkel mag dan wel niet in dé winkelstraat liggen, het is zeker de moeite waard om hiervoor even een ommetje te lopen. Met de basiskleuren wit, grijs en zwart, straalt Gardrobe Store een minimalistische stijl uit met een eigen touch. Met merken als HOPE Stockholm, Samsøe & Samsøe, Stutterheim en Henrik Vibskov, biedt Gardrobe Store kleding aan voor mannen én vrouwen en hiernaast ook unisex items. Met dit brede aanbod moet je haast wel slagen.

kledingwinkels-heren-gardrobe-manman

3. Vielgut

Vielgut, gevestigd op de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven, wordt getypeerd door de rauwe, authentieke en eerlijke merken. Zoals ze zelf zeggen: ‘Misschien veranderen we de wereld niet, maar wij kunnen in ieder geval proberen iets aan je kledingkast te doen.’ Eerlijke kleding staat hoog in het vaandel bij Vielgut, ze geloven namelijk dat iets pas echt lekker zit als het ook goed gemaakt is. De gastvrijheid op het moment dat je binnenstapt en de waarde die ze bij Vielgut hechten aan de beste kleding, zorgt ervoor dat jij je hier meer dan welkom voelt.

kledingwinkels-heren-vielgut-manman Vielgut Store Eindhoven
Foto’s: Thomas Mayer

4. Hutspot

De naam zegt het al, Hutspot is een mix van designers. In ‘De Design Shop’ geeft Hutspot lokale creatievelingen een plek om hun designs tentoon te stellen en te verkopen. De uitstraling van de winkel is heel clean, wat ervoor zorgt dat jij het overzicht niet verliest tussen de vele mooie spullen. De enorme creativiteit van deze shop, zorgt ervoor dat de winkel steeds een nieuwe look krijgt. Naast de mooiste merken, kun je bij Hutspot ook genieten van een heerlijk gezond ontbijt of lunch bij ‘The Oatmeal Bar’. Woon je niet in de buurt van Eindhoven, maar lijkt deze winkel je toch wel wat? No worries, want naast Eindhoven heeft Hutspot ook vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.

kledingwinkels-heren-hutspot-manman

5. Scotch & Soda

Scotch & Soda laat zich inspireren op unieke vondsten van over de hele wereld. De mooiste kleding, dat ene schilderij, of een inspirerend gedicht, uit alle hoeken van de wereld wordt inspiratie opgedaan om deze vervolgens terug te laten komen in de collecties van Scotch & Soda. Al deze inspirerende ideeën komen samen in de designerstudio in Amsterdam, waarna de uiteindelijke items worden verplaatst naar de 150 verschillende vestigingen wereldwijd, waar jij ze vervolgens kunt aanschaffen. Een mix van verrassende patronen en stoffen, Scotch & Soda creëert voor ieder een unieke stijl.

kledingwinkels-heren-scotchsoda-manman kledingwinkels-scotchsoda-eindhoven-manman

Woon je niet in de buurt van Eindhoven, maar wil je een keer naar een andere stad om te shoppen? Zoals je ziet beschikt Eindhoven over genoeg mooie kledingwinkels om te slagen. En na zo’n dag gericht winkelen, hebben jullie het wel verdiend om bij een lekkere burgertent te gaan genieten van de grootste burger die ze hebben.