Investeer: een pak

Een pak is geen alledaagse aankoop. Het is een item waarop je niet moet bezuinigen. Waarom? Omdat je het ziet. De prijs van een pak is namelijk afhankelijk van de kwaliteit en de maakwijze. Koop je een goedkoop pak, dan zul je een goedkopere, lelijk-glanzende of zwetende stof krijgen, of een jasje dragen wat bij de kraag openstaat en waarvan de armdelen op armzalige wijze zijn bevestigt aan de body van het jasje.

Laat een pak aanmeten, laat je adviseren en kies de juiste materialen. Je ziet er niet alleen stijlvol uit, het geeft ook je zelfvertrouwen een dikke boost.

kledingstukken investeren man man

Bespaar: sportkleding

Tenzij je op een podium aan het bankdrukken bent is het niet nodig om in fancy sportkleding te lopen. We adviseren je wel om de juiste materialen te kiezen, afhankelijk van het type sport dat je uitoefent. Echter is het niet nodig om in de nieuwste collectie te lopen en daardoor een vermogen kwijt te zijn voor een enkel sportshirt. Beter pak je die kleur van vorig seizoen. Scheelt je de helft van het geld.

sportkleding investeren man man

 

Investeer: een winterjas

De winters in Nederland zijn koud en nat. Daarom raden we je aan om in een goede winterjas te investeren. Bij een winterjas geldt hetzelfde als bij een pak. Je betaalt voor de maakwijze en het materiaal. Niemand wil een jas die de regen doorlaat bij de rits, waarvan de voering loslaat of de dons er bij de naden uitgaat. Daarnaast is een ‘duurdere’ winterjas veelal tijdlozer dan een goedkoper trend item. Je betaalt dus meer, maar hebt er ook meerdere seizoenen wat aan.

winterjas man man

Bespaar: T-shirts

Het perfecte witte T-shirt heb je niet voor vijf euro. Dat weten wij ook. We hebben het hier over de €120,- euro kostende T-shirts die in een designers-collectie zitten. En dan vooral die met gaten. Bespaar jezelf deze miskopen en investeer het geld in artikelen die het waard zijn.

kledingstukken investeren man man

Investeer: denim

De Nederlandse man woont praktisch in zijn spijkerbroek. En hoeveel je er ook hebt, er is er altijd één die het lekkerste zit. En dat is ook degene in welke je investeert. Wissel af met een goedkoper ‘trend-broekje, maar zorg ervoor dat die premium (bij voorkeur Japanse denim) altijd klaarligt.

man man selvedge denim

Bespaar: onderbroeken

Mannen zijn erg merktrouw wanneer het gaat om boxers. Want niks is zo vervelend als een onderbroek die voor geen meter zit. Echter betekent het niet dat enkel die merk-boxers lekker zitten. En aangezien jij je broek op een normale hoogte draagt en niet onder aan je kont ziet niemand het logo.