Met je date outfit kan jij indruk maken

Een goede eerste indruk is blijvend, nog meer dan je dacht. Het is daarom enorm belangrijk om meteen de juiste snaar te raken in een eerste ontmoeting met jouw date outfit. Wat hier enorm bij meetelt is hoe jij je kleedt en of je er aandacht aan hebt besteed. Probeer er enigszins moeite voor te doen en ga voor de eerste ontmoeting voor een casual outfit. Kies voor een leren of suède jas, pantalon en een mooi paar nieuwe sneakers of zwarte boots.

date outfit tips heren MAN MAN
Foto via Instagram @matthiasgeerts

Kleding voor een tweede date

Als je eerste indruk succesvol is geslaagd moet je dat gevoel vasthouden en je eerste indruk overtreffen. Om wat variatie in je look te brengen kan je kiezen voor een wat stoerdere look voor jullie tweede date. Een sterke optie is een all-black outfit; wat je kunt afmaken door een kleurrijke accessoire toe te voegen om een echte eyecatcher duidelijk te maken. Laat je sneakers deze keer thuis en ga voor een ruw paar chelsea boots. Hier scoor jij gegarandeerd punten mee en ze zult zien dat je wel duidelijk verstand en gevoel voor mode hebt.

date outfit tips heren MAN MAN
Foto via Instagram @Sandro

Dates buiten de deur

Dit is je kans om tijdloze items te laten shinen aan jouw date en de buitenwereld. Denk hierbij aan de trenchcoat, chelsea boots en de selvedge denim. Houd rekening met de omgeving en gelegenheid. Wil je de stad in? Kies dan voor een coltrui en een overjas voor de koude dagen. Mocht het weer meezitten, dan kun je altijd gaan voor een simpele trui onder je overcoat.

date outfit tips heren MAN MAN
Foto via Instagram @Matthiasgeerts

nbsp;

Heb je alles uit de kast getrokken, maar heb je toch geen klik na al die dates?  Zo beëindig je het contact als een man.