De overwinningen van de Nederlandse schaatser

Kjeld Nuis heeft al veel vaker gouden medailles gehaald op Wk’s, de Olympische Spelen en op andere wedstrijden. Zo heeft hij bijvoorbeeld vorig jaar de wereldbeker op de 1500 meter gewonnen en op de Olympische Spelen van 2021-2022 nam hij ook een gouden plak mee naar huis. Kjeld heeft van de Nederlandse mannen dan ook twee records staan, op de 1000 meter en de 1500 meter. Deze heeft hij beide in 2019 op de Salt Lake City baan gehaald. Kortom, deze man is een echte record-breaker.

Het vermogen van Kjeld Nuis B.V.

Naast dat Nuis zich bezighoudt op het ijs, heeft hij ook een eigen bedrijf genaamd Kjeld Nuis B.V. Dit bedrijf is gevestigd op zijn woonadres. Aan het einde van 2021 bedroeg het vermogen van dit bedrijf maar liefst 1,5 miljoen euro. Twee jaar geleden was dit nog maar 745.000. In de tussentijd heeft Kjeld het dus voor elkaar gekregen om het vermogen van zijn bedrijf te verdubbelen. Netjes!

Kjeld maakte een aantal jaar terug de opnerkelijke overstap van Jumbo-Visma naar Team Reggeborgh. Hier krijg hij een zeer goed aanbod. Zo vertelde Nuis: “Ook het geld is absoluut belangrijk. Ik kan wel zeggen dat het een hobby is, maar ik heb ook een prachtig aanbod gehad. Ze lieten blijken mij heel graag te willen hebben.”

Verder heeft Kjeld buiten het schaatsen om natuurlijk ook een aantal side hustles. Zo is hij niet alleen ambassadeur van Toyota, maar zagen wij hem ook in een reclame van M Line en GAMMA. Dit zal ongetwijfeld een flinke boost aan zijn portemonnee gegeven hebben.

 

Het privéleven van

Kjeld heeft nu al een tijdje een vriendin: schaatsster Joy Beune. Kjeld en zijn vriendin wonen nu dan ook samen in Heerenveen. Het huis kocht hij samen met Joy in 2020. Het bedrag voor het huis stond toen op vijf ton.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis)

Vorig jaar gingen er roddels rond dat Kjeld vreemd zou zijn gegaan op Joy met schaatsster Femke Kok. Of deze roddels nu ook echt kloppen, weten we niet. Joy en Kjeld zijn in ieder geval op dit moment gewoon samen.