Iets te kinky?

Van buiten lijkt het zo gewoon, maar vanbinnen is het alles behalve banaal. De seks druipt figuurlijk van het plafond tot de plinten. Van de het behang tot aan de vloerbedekking en van de keuken tot de meubels, het thema is al gauw luid en duidelijk; kinky. En goed nieuws voor degene die houdt van spicy: deze woning staat te koop op Funda.

kinky-haarlem

Bloed, zweet en tranen

Deze plek is het artistieke project geweest van Willemijn de Lint. Zij kocht deze spot een aantal jaren geleden en heeft er ruim 2,5 jaar van haar kostbare tijd ‘ingestoken’ om het te maken tot de blikkenvanger wat het vandaag de dag is. De woning werd de afgelopen anderhalf jaar verhuurd aan koppeltjes, mensen die de daad thuis wat saai begonnen te vinden en een arsenaal aan vreemdgangers. Willemijn keek er niet meer van op, in tegenstelling tot de buren. Die waren wat minder te spreken over het geluid wat uit deze praktijken voortkwam en schakelde de gemeente van Haarlem in. Die kwamen erachter dat Willemijn geen vergunningen had op dit allemaal te laten plaatsvinden. In plaats van een rechtszaak aan te gaan liet ze het er bij zitten en zo is dit 44 vierkante meter grote appartement op Funda terechtgekomen.

094_1440 099_1440

De woning in Haarlem staat te koop op Funda

Willemijn hoopt dat de nieuwe eigenaar het laat zoals het is, maar daar gaat ze niet vanuit. Maar dat hoeft niet het einde te betekenen van deze unieke ruimte. Het geld dat Willemijn vangt voor deze ontmoetingsplek gaat ze investeren in haar eigen pand, maar niet voor haarzelf. Nee, gewoon voor hetzelfde concept als deze. Dus mocht je over een tijdje gekreun horen bij jouw in de straat kan, het zomaar zo zijn dat Willemijn daar bezig is geweest. 

082_1440 080_1440

“Het object laat zich echter ook vrij eenvoudig omtoveren tot een ‘gewoon’ heerlijk licht en praktisch appartement, tot ’mancave’ of ‘tiny house’, voorzien van de nodige gemakken en op een zeer geliefde plek. Ideaal voor een single, een expat, een studerend kind of als investeringsobject voor verhuur m.b.t. bewoning”, aldus de makelaar. Voor 300.000 ben jij de eigenaar van dit centraal gelegen pornopaleisje. Of doe gewoon een bod en beproef je geluk. Doe er je voordeel mee.

kinky