De carrière van deze Kardashian

Kim Kardashian kennen we tegenwoordig allemaal wel. Ze is niet voor niks een van de bekendste vrouwen op deze aarde. Terwijl haar fame eigenlijk op een heel opvallende manier is begonnen. Er werd namelijk een pikante video gelekt op het internet van haar en haar ex-vriend en artiest Ray J. Hetzelfde jaar kwam ook de eerste aflevering online van de realityserie ‘Keeping Up With The Kardashians’. Doordat ze veel in het nieuws was, werd de serie een echte hit. En dat merk je nog tot de dag van vandaag. We zijn namelijk 20 seizoenen verder en er zijn nog meer series met deze familieleden in de hoofdrol.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim Kardashian is niet weg te denken van de buis

Natuurlijk kennen we Kim van nog zo veel meer. Zo kwam ze onder andere in het nieuws vanwege haar Met Gala-look. Hier droeg ze namelijk de jurk van actrice Marilyn Monroe. Hoe voorzichtig ze er ook mee was, na de avond was het museumstuk helaas erg beschadigd geraakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ook was ze afgelopen jaar veel in het nieuws omdat ze na haar scheiding in 2021 met zanger Kanye West (Ye), ruim negen maanden gedate heeft met Pete Davidson.

Dat de relatiebreuk tussen Kim en Kanye veel in de media te zien was, dat kwam door de vele aparte gebeurtenissen. Kim kocht namelijk een paar maanden geleden een villa van dik 70 miljoen dollar en Kayne besloot de woning tegenover Kim Kardashian in Calabasas te kopen. Ziet ernaar uit dat hij graag in de buurt blijft.

Kim plaatst opvallende foto op Instagram

De prachtige Kim heeft altijd al een enorme fanbase gehad en dat zie je ook terug op haar Instagram-account. De realityster heeft namelijk 336 miljoen volgers. Bizar. Daar verscheen afgelopen week een hele opvallende foto van Kim. Ze plaatste namelijk een foto van zichzelf in haar bikini, natuurlijk wel een van haar eigen merk. Maar de foto was zo gemaakt, dat je in principe alleen maar naar haar achterste zit te kijken. Of we dat heel erg vinden? Dat dan weer niet. Bekijk hieronder de desbetreffende foto van Kim:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)