Christina Applegate is de actrice achter Kelly Bundy

Kelly Bundy, gespeeld door Christina Applegate, stal heel wat harten met haar rol in de sitcom ‘Married with Children’. Het personage is het stereotype van een ‘dom blondje’ en dat zorgde voor genoeg vermakelijke fragmenten.

Hoewel haar rol als Kelly Bundy veruit de grootste is, heeft ze daarbuiten zeker niet stilgezeten. Van 1998 tot 2000 was ze namelijk te zien in haar eigen serie, genaamd Jesse. Ze heeft ook nog is een aantal afleveringen van de populaire serie Friends bijgewoond. Hier speelde ze de zus van Rachel, gespeeld door Jennifer Aniston. Verder heeft ze nog in de film ‘Bad Moms’ gespeeld en kreeg ze de hoofdrol in de populaire Netflix-serie ‘Dead to Me’.

Maar Christina is niet alleen actief op de televisie, het podium krijgt ook geen genoeg van haar. In 2005 maakte ze haar musical debuut in Sweet Charity. Kortom: deze dame weet waar de spotlights zijn.

 

Vorig jaar kwam Christina naar buiten via een tweet met dat ze de diagnose Multiple Sclerose – beter bekend als MS – heeft gekregen.  In een Tweet schreef ze: “Dag vrienden. Een paar maanden geleden kreeg ik de diagnose MS. Het is een vreemde reis geweest. Maar ik ben zo gesteund door mensen die ik ken die ook deze aandoening hebben. Het is een moeilijke reis geweest. Maar zoals we allemaal weten, gaat de reis door. Tenzij er een klootzak is die de weg blokkeert.”

Echter staat Christina nog altijd zeer positief in het leven. Ze ziet er bovendien nog prachtig uit en zal voor ons gevoel toch altijd Kelly Bundy blijven. Hoewel ze zelf geen Instagram-pagina heeft, zijn er genoeg fan-accounts te vinden. Zie hieronder een aantal foto’s: