Kapsels voor mannen met grote oren

Elke man heeft zijn onzekerheden. De één wil zijn bierbuikje verbergen, een ander is misschien op zoek naar kledingtips voor kleine mannen. Een derde worstelt misschien met te grote oren. Gelukkig zijn er genoeg praktische tips en geschikte kapsels voor mannen met grote oren. Zo hoef jij je niet langer meer zorgen te maken.

1. De kuif

Een belangrijke tip bij het modelleren van je kapsel voor mannen met grote oren: afleiden. Hiermee bedoelen we dat je de aandacht afleidt van het probleemgebied, in dit geval de zijkant van je gezicht. Dit kan je onder andere doen door een grote kuif te modelleren. Met behulp van haar-mousse en een föhn creëer jij meer volume in je haar, zodat je die kuif vorm kan geven.

kapsel voor mannen met grote oren

2. De ruige look

Deze look draait om een ontspannen uitstraling en een algehele langere lengte van je haar. Op deze manier worden je oren aan het zicht onttrokken. Mocht jij een baan hebben waarbij een langere (onverzorgde) look minder wordt gewaardeerd, kies er dan voor om de look wat meer in model te brengen. Doe dit niet met natte haar-producten, want hierdoor blijft je haar doorgaans tegen je hoofdhuid plakken. Ga in plaats daarvan voor droge alternatieven.

kapsel mannen grote oren

3. Scheiding

Een nette look, en dus heel wat anders dan de look hierboven. Kies jij voor een nette scheiding én heb je grote oren, houd dan de zijkanten wat langer. Op die manier zijn je oren niet volledig vrij. Zeker wanneer je een serieuze baan hebt is dit een goeie optie. Door de scheiding ligt de nadruk nog steeds op de bovenkant van je kapsel, zonder dat dit zo aanwezig is als bij de eerste look.

kapsels voor mannen met grote oren