Verzorging voor mannen met krullen

Krullen voegen volume en textuur toe aan je kapsel. Echter is het vaak te droog of je hebt enorm veel kroes waar je niks mee kunt, dat zullen alle mannen met krullen wel herkennen. Bovendien heb je die mooie krullen niet voor niks gekregen, dus je wilt ze laten zien ook. Een makkelijke en veelzijdige manier om je haar te verzorgen is om eventueel je haar aan de achterkant en zijkanten korter te scheren – één van de haartrends van 2019. Hierdoor kunnen je krullen meer bewegen en kan je ze eenvoudig naar achter of de zijkant laten hangen voor een stoere warrige look.

mannen krullen tips MAN MAN mannen krullen tips MAN MAN mannen krullen tips MAN MAN

De juiste kapper voor mannen met krullen

Om je kapsel en je look goed bij te houden raden we je aan om regelmatig je haar te laten knippen. Doe dit bij een kapper die verstand heeft over hoe mannen met krullen geknipt moeten worden. Je haar kan al snel te dik worden, waardoor het gaat hangen en je er niks meer mee kunt doen. De meeste kappers zijn erg goed in het knippen van trendy kapsels. Het fijne van krullend haar is dat je er een hoop kanten mee uit kunt.

mannen krullen tips MAN MAN
Foto via Instagram @Jayalvarrez

De styling van een kapsel met krullen

Het gebruik van de juiste stylingproducten is zeer bepalend voor jouw kapsel. Mocht je nu soepel dun haar hebben, dan raden we je aan om je haar niet nat te maken maar het te verdelen met een beetje wax.

Check hier een selectie wax voor mannen: 

 

Als je last van droog haar hebt, kun je het beste goede conditioner gebruiken en na het douchen je haar föhnen. Maak het af met een beetje olie en haarlak; en je bent ready to go. Nog een extra tip: maak een dag of twee je haar niet nat en gebruik geen stylingproducten. Wat je dan ziet, is hoe je haar zich van nature gedraagt.

mannen met krullen MAN MAN
Foto via Instagram @Eyalbooker
mannen krullen tips MAN MAN mannen krullen tips MAN MAN mannen krullen tips MAN MAN

Meer inspiratie voor krullen haar? lees dan; 40 ideeën voor golvend en krullend haar.