April Bowlby kennen we als Kandi (Two and a Half Men)

April Michelle Bowlby is geboren op 30 juli 1980 in Vallejo, California. Een ideale plek voor haar wieg. Op vroege leeftijd zou namelijk blijken dat ze voorbestemd was voor Hollywood. Op zo’n 600 kilometer afstand, voor Amerikaanse begrippen een peulenschil, was dat natuurlijk perfect.

 

Na haar middelbare school besloot ze een acteerloopbaan na te jagen. Dat ging direct super want na een paar maanden had ze al haar rol als Kandi in Two and a Half Men te pakken. Iets wat veel fans van de serie ongetwijfeld nog goed herinneren. In de jaren die volgden was ze te zien in CSI (2004) als Kaitlin Rackish, CSI: NY (2005) als Jenny Lee, Freddie als Sydney, Stacked (2005) als Jasmine en How I Met Your Mother (2007) als Meg. Daarna was ze in heel veel televisiefilms en veel losse afleveringen in tv-series. Sinds 2019 heeft ze een grote volwaardige rol te pakken als Rita Farr / Elasti-Woman in Doom PatrolĀ op HBO Max.

Hoe gaat het nu met haar?

Als je haar na Two and a Half Men uit het oog bent verloren dan is het misschien best een shock, maar April is alweer 43 jaar oud. Toch ziet er nog steeds piekfijn uit. Haar hart veroveren? Dan ben je te laat. In 2020 is ze getrouwd met filmmaker Matthew Cook. Op Instagram is naast een verwijzing naar haar rol als Kandi te zien dat ze haar eigen podcast heeft, van honden houdt en nog steeds regelmatig een fotoshoot doet. Hieronder zie je daar wat voorbeelden van:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door April Bowlby (@aprilthebowlby)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door April Bowlby (@aprilthebowlby)