De Lidl verkoopt een goedkope opblaasbare kajak

Met deze opblaasbare kajak kan je overal het avontuur aangaan. Bel een van je beste vrienden op en vraag hem mee naar de mooiste kajak plekjes van Nederland. Zie je het al voor je? Dat je met je maat lekker door de grachten van Amsterdam dobbert in je nieuwe bootje. De zon op je gezicht en de gezelligheid van onze hoofdstad. Genieten!

Je kunt ook gaan kajakken in het nationale park Weerribben in Giethoorn. Hier zal je op een rivier langs de mooiste natuurplekken van Nederland gaan. Nederland is dan ook een echt waterland met vele geweldige plekken om te gaan varen. Dankzij de Lidl kan jij die allemaal gaan ontdekken voor een hele scherpe prijs.

kajak

Klik hier voor meer informatie over deze kajak

  • Deze opblaasbare 2-persoons kajak met afneembare voor- en achterzitting is van robuuste, duurzame kwaliteit
  • De kajak is bestendig tegen zout water, olie, UV en kou
  • Bodemconstructie in lengterichting voor meer vaarstabiliteit en systeem met 5 luchtkamers met veiligheidsventielen De kajak wordt geleverd met een dubbele aluminium peddel met kliksysteem 90° verstelbaar – ook te gebruiken als enkele peddel.

Aluminium peddels

Bij de opblaasbare Kajak is een aluminium peddel met een kliksysteem meegeleverd. Wanneer je de twee peddels aan elkaar klikt, kan dit ook als dubbele peddel worden gebruikt. Daarnaast zit er bij de Kajak ook een reparatieset en een plunjezak inbegrepen, dus mocht er iets gebeuren, dan heb je de tools bij de hand om je boot te fixen.

De Lidl verkoopt deze Kajak voor echte stuntprijs. Hij is namelijk slechts 59,99 euro. Ben jij geïnteresseerd in CRIVIT® 2-persoons kajak? Klik dan op deze link om naar de website van de Lidl te gaan.

Heb je al een boot? Dan heeft de Lidl nog vele andere toffe deals voor je zoals de Yamaha Seascooter.