Ongeslagen het voorjaar ingaan

Om het voorjaar te overleven moet je als man zijnde bewuster bezig zijn met je verzorging. Mede vanwege het wisselende weer heeft onze huid veel te verduren en dus vereist het deze dagen wat extra aandacht. De kou vermindert de opname van vitamines en het regelmatig ontbreken van een stralend zonnetje helpt er ook niet echt aan mee. Onze huid vormt een barrière tegen invloeden van buitenaf. Koud, warmte, wind en temperatuurswisselingen kunnen deze barrière aantasten. Kortom, dit is een periode waarin we onze mannelijkheid met de grootst mogelijke zorg moeten bewaken.

Kaerel MAN MAN

De kunst met betrekking tot je verzorging ligt vandaag de dag in het bewustzijn. Het bewust bezig zijn met je eigen gezondheid is essentieel, maar ook het bewust bezig zijn met de wereld om je heen speelt daarin een rol. Veel verzorgingsproducten maken gebruik van milieuonvriendelijke ingrediënten – iets wat Kaerel Skincare absoluut niet nastreeft. Ze omschrijven hun producten als ‘no-nonsense’ en ‘crap-free’.

De dag juist starten

De start van je dag is het belangrijkste moment dat er is. Je moet jezelf voor de belangrijke uren wapenen tegen alles wat je tegen zal komen – een goed begin is dus het halve werk. Om je gezicht optimaal te verzorgen is een goede scheerbeurt van belang. Je huid wordt iedere keer weer geïrriteerd tijdens het scheren, een goede verzorging tijdens en na het scheren is dus een pré.

Kaerel MAN MAN

Om deze start zo optimaal mogelijk te laten verlopen maken we gebruik van Kaerel Scheercrème. De wilde baardgroei vereist een goed product en de meest vloeiende polsbeweging om getemd te worden. Kaerel Scheercrème is wat ons betreft het perfecte alternatief voor de bewuste man die niet op zoek is naar superlatieven en nonsense, maar gewoon een goed werkend product voor een eerlijke prijs wil.

Wat de meeste mannen vergeten is dat het enorm belangrijk is om je gezicht na het scheren weer in de plooi te brengen. Het is namelijk zo dat het gezicht en dan vooral de huid veel te verduren heeft van je scheermes. Als gevolg daarvan ontstaan er irritaties rondom de haarzakjes en staan de poriën open. Om dit zo goed mogelijk te verhelpen is een gezichtscrème een must. Met een gezichtscrème verhoog je ’t vocht in je huid en verminder je de irritaties.

kaerel skincare verzorgingsproducten MAN-MAN 2

Scheercrème

Kaerel €9,99 Shop nu
kaerel skincare verzorgingsproducten MAN-MAN

Gezichtscrème

Kaerel €18,99 Shop nu

Ook hier komt Kaerel om de hoek kijken. De gezichtscrème is gemaakt met dezelfde insteek als hun scheercrème. Zoals het merk zelf zegt: no-nonsense producten die precies bieden wat je nodig hebt. Niet meer, niet minder. Iets wat voor ons van belang is. Geen dure woorden, fancy namen of zeldzame ingrediënten. Nee, een product dat doet wat we vragen.

De ultieme voorbereiding op de nodige nachtrust

Als je de dag overleeft hebt en men heeft kunnen genieten van de gezonde kleur op je gezicht, dan is ’t belangrijk om de drukte en chaos van die uren van je af te spoelen en je welverdiende nachtrust op te zoeken. Douchen na een lange dag – zeker in de koude dagen – is misschien wel ’t fijnste dat er is en een moment van opladen voor je lichaam.

Kaerel MAN MAN

Aangezien veel douchespullen vol zitten met toevoegingen die slecht zijn voor je huid en de natuurlijke vetlaag aantasten, willen we ook dat dit in orde is. Met het verwijderen van je huid-eigen vetten tast je tevens je weerstand aan en ben je dus vatbaarder voor ziektekiemen. Aangezien je je weerstand deze dagen veel lastiger op peil houdt, wil je dit dus voorkomen.

Met de shampoo & douchegel van Kaerel kun je ook dit probleem in een keer tackelen. Je zal merken dat wanneer je dit product gebruikt, je niet verdwijnt onder een dikke laag van schuim. Een logisch gevolg van ’t feit dat dit product niet bergen aan onnodige toevoegingen bevat die we bij traditionele shampoo’s en douchegels wel vaak tegenkomen.

Maak een gewoonte van goede gewoontes

Om je te helpen bij het doorzetten van bewuster omgaan met je gezondheid als ’t aankomt op verzorgingsproducten, heeft Kaerel een abonnementsdienst ontwikkeld. Het zorgt ervoor dat je iedere drie maanden voorzien wordt van nieuwe producten. Iedere categorie zoals die hierboven wordt genoemd zal opnieuw naar je opgestuurd worden. Op deze manier kun jij jezelf de verzorging geven die je verdient zonder daar de crap van onnodige toevoegingen voor te moeten ervaren.

kaerel skincare verzorgingsproducten MAN-MAN 3

Shampoo & Douchegel

Kaerel €7,99 Shop nu
kaerel skincare verzorgingsproducten MAN-MAN 5

all-in-one abonnement

Kaerel €32,50 per 3 maanden Shop nu

Mocht je niet direct vast willen zitten aan deze dienst, maar wel de behoefte voelen om eens te ervaren hoe je als een kerel met Kaerel door ’t leven gaat, dan kun je altijd nog de all-in-one box bestellen. Hier zitten alledrie de producten in, zo kun je dus uitproberen of je tevreden bent met het hele Kaerel ritueel, of dat je toch liever iets met crap erin gebruikt.