Karen en Kathleen van K3

De inmiddels 45-jarige Karen Damen zit in de jury van The Masked Singer in België. In de show komt er een bekende Belg zingen en aan het jurypanel is vervolgens de taak om te raden wie er precies achter het masker zit, want ze zien in eerst instantie helemaal niet wie het is. Gelukkig krijgen ze wat aanwijzingen, maar goed, dat had Karen bij één van de kandidaten helemaal niet nodig: het bleek namelijk Kathleen te zijn.

De 42-jarige Kathleen Aerts was één van de oude K3-leden. Karen hoorde al na twee seconden dat het Kathleen was. En emotioneel dat de ontmaskering ná het optreden was.

 

Reünie van Kathleen, Kristel en Karen

Kathleen woont sinds 2015 in Zuid-Afrika. Dat was voor Karen één van de redenen waarom ze ergens nog dacht dat het niet zou kunnen, dat ze in België was voor een optreden tijdens het tv-programma. De originele K3-dames nog een keer samen zien was voor iedereen een emotioneel moment: niet alleen de andere panelleden, maar ook op sociale media deelde iedereen massaal dat ze het een emotioneel moment vonden.

Maar dat is toch ook wat, twee van de drie K3-dames bij elkaar? Dat was niet genoeg drama, want even laten spraken ze nog een keer met z’n drieën af. Voor Kristel, de missende de drie K3 zangeressen, een mooi emotioneel moment. Alle spanning viel weg toen ze de derde K3’er aan zag komen lopen:

K3-foto van vandaag de dag

Ook al had iedereen vroeger massaal de jongere poster van de muziekgroep in hun slaapkamer hangen, toch moest er even een reünie foto worden gemaakt. Ze zijn natuurlijk wat ouder geworden, maar ze stralen nog steeds enorm. En de kans is groot dat het niet alleen voor de dames zelf, maar ook voor jou een bijzonder moment is om ze weer samen te zien.

k3