Jutta vertelt over haar jeugd

De topschaatsster is de samenwerking aangegaan met fitnessmerk Body&Fit Nederland. Dit deed ze door middel van een fotoshoot die er piekfijn uitziet. In een reclamevideo voor de campagne vertelt Jutta over haar jeugd: ‘Ik had als kind al veel energie. Mijn vader hield van schaatsen en wilde dat ik het ook leerde. Het maakte mij niet meteen enthousiast, maar toch bleef ik het doen. Daarna… won ik mijn eerste wedstrijden. Het voelde zo goed om resultaat te zien van het harde werken. Ik vond het leuk om mezelf beter te zien worden. Ik heb mijn uitdagingen. Ik focus op sneller schaatsen voor mezelf. Als ik op andere mensen had gefocust dan was ik nooit zo ver gekomen. Fitness draait om balans. Flexibiliteit, conditionering, uithoudingsvermogen, kracht. Ik heb ook de juiste voeding nodig. Fit zijn? Voor mij draait het om balans. Wat is fit zijn voor jou?’ 

Campagne met fitnessmerk wordt gedeeld op Instagram

Ook vertelt ze zelf meer over deze campagne in een caption op Instagram: ‘Enkele kiekjes van de Find Your Fit-campagne voor Body and Fit. Ik voel me zo gezegend dat ik elke dag kan doen wat ik het liefste doe, en dat is mezelf elke dag fysiek en mentaal verbeteren, een betere versie van mezelf worden op en naast de baan. Natuurlijk heb ik mijn ups en down, iedereen heeft ze. Het gaat erom hoe je ze op je laat beïnvloeden. Soms gaan dingen niet zoals gepland en als je probeert perfect te zijn, word je zo gestresst. Balans is het belangrijkste. Focus op dingen die je gelukkig maken en probeer elke dag voor jezelf te veranderen. Ik duim voor je.’

Check hieronder de foto’s (Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)