Schaatsster Jutta Leerdam is een ware influencer

Momenteel heeft Jutta Leerdam op Instagram een bizar aantal volgers. De teller staat nu op maar liefst 4.2 miljoen personen die het fijn vinden om dagelijks een kijkje te hebben in het leven van de knappe blondine. Zo’n anderhalf jaar geleden (in september 2022) bedroeg dit aantal nog ‘maar’ 2,1 miljoen. We kunnen dus wel stellen dat deze dame het afgelopen jaar niet alleen hard ging op het ijs.

Ook op andere sociale mediakanalen is de knappe Nederlandse schaatsster een hit. Op TikTok heeft ze tevens een grote schare fans, met de teller op maar liefst 645 duizend volgers. Al haar volgers genieten regelmatig van video’s waarop te zien is dat Jutta kei- en keihard aan het trainen is om de beste prestaties op het ijs neer te zetten. Verder zien we haar regelmatig met haar wereldberoemde vriend en influencer Jake Paul op The Gram.¬†Maar waar wij het nog het warmst van krijgen zijn de tropische foto’s en video’s van Jutta in bikini.

Momenteel is de ‘s-Gravenzandse aan het genieten van het warme zonnetje. Ze deelde namelijk in haar Instagram-story een video waarmee wij onze dag in ieder geval goed begonnen. Op de video is te zien dat ze op een boot aan het genieten is en een groene top draagt. Hoewel de video niet meer te zien is op het social mediakanaal, hebben wij hem natuurlijk voor jullie gevonden. Bekijk de Instagram-story van Jutta Leerdam hieronder: