John Paul verdient miljoenen

John Paul woont namelijk nog steeds in de kelder bij zijn ouders terwijl tot zo’n 1,4 miljoen dollar per maand verdient. In plaats van te pronken met de dikste auto’s, duurste horloges en beste huizen houdt hij het lekker bescheiden.

De Amerikaan investeert zijn geld liever in meer computers. Allemaal om meer geld te verdienen dankzij crypto. In deze kelder heeft hij een grote server staan om te ‘minen’. In 2012 ontdekte hij Bitcoin en besloot erin te investeren, maar al snel besloot hij ook Bitcoins via mining te verkrijgen.

Heel kort samengevat kreeg hij dus Bitcoin terug voor het laten oplossen van moeilijke puzzels op zijn computers. Dit deed hij bovendien allemaal bij zijn ouders in het Texaanse Austin. Uiteindelijk besloot hij te stoppen met school en richtte hij zich volledig op zijn zaken. Ook huurde hij een aantal vrienden in die full-time bezig waren met programma. Daarna verkocht hij het programma ook aan nog anderen en ging hij verhandelen. Al snel verdiende hij hierdoor zo’n twee miljoen dollar per jaar. Natuurlijk geniet hij ook van zijn geld hoor, zoals je op onderstaande foto in Dubai kunt zien:

Maar dat was nog niet alles…

Inmiddels gaat het zelfs tien keer beter met John Paul Barics zaken want hij verdient tot 1,4 miljoen dollar per maand. Zo blijkt maar weer dat als je ergens volledig van overtuigd bent, je er ook voor moet gaan. Het heeft deze John Paul Baric in ieder geval geen windeieren gelegd. Zo kan je zien dat hij ondertussen zijn zaken een flinke opknapbeurt heeft gegeven. Door grote containers gevuld met computers te plaatsen kan hij op een zo’n hoog mogelijk tempo Bitcoin binnenharken. In onderstaande video legt hij dit uit op zijn Instagram: