Deelneemster van Love Island

In Love Island 2020 kwam Joan Pronk de eerste dag binnen en maakte iedereen meteen aan het lachen. Op het liefdeseiland zijn Joan en Mert dikke mik en dat zagen we ook in hun hereniging. We hopen natuurlijk dat zij elkaar echt hebben gevonden en dat Joan een leuke vent mee naar huis mag nemen. Dan moet ze wel de andere vrouwelijke deelneemsters uit Love Island zien te overtreffen om Mert binnen te hengelen. Succes Joan!

Joan Pronk de dj

De deelneemster van Love Island is 25 jaren jong en woont in het opkomende Amsterdam-Noord. Joan Pronk werkt in het dagelijks leven als hostess, net zoals andere deelneemster van Love Island Eilish Flesch. In het weekend ruilt ze haar baan als hostess in voor lekkere plaatjes draaien op feestjes. Jawel, je hoort het goed, deze prachtige dame is dj! Artiesten zoals Fisher en Jamie Jones passen wel in haar straatje, want deze dame is behoorlijk fan van tech house. Ze heeft ook zelf een mixtape gemaakt en die heet Springtickles. Ze is hier mega trots op en terecht. Wij krijgen spontaan zin in de lente, maar eerst nog even de winter doorkomen met de lekkere beats van Joan Pronk.

View this post on Instagram

💃🏾

A post shared by Joan Pronk (@iamjessicajoan) on

Op haar Instagram is te zien dat Joan echt wel een naam heeft gemaakt voor zichzelf in Amsterdam. De Love Island deelneemster is te bewonderen in onder andere The Chicago Social Club en club Atelier. Vooral The Chicago Social Club is een bekende club in Amsterdam en Joan Pronk is hier een vaste kracht achter de draaitafel. Voor nu kunnen we haar track Springtickles nog wel bewonderen op Soundcloud, gelukkig maar!

De knappe Joan Pronk

Deze knappe dame is daarnaast ook te vinden over verschillende delen van de wereld. Reizen is zeker iets waar ze van houdt. Ze is al meerdere keren in Bali geweest en ook de Filippijnen en Japan zijn inmiddels bekende locaties voor haar. Platen draaien en er nog eens onwijs goed uit zien. De knappe Joan heeft het goed voor elkaar.

View this post on Instagram

Even de bloemetjes buiten zetten 🌼

A post shared by Joan Pronk (@iamjessicajoan) on

View this post on Instagram

Wijnen met de meiden🍷

A post shared by Joan Pronk (@iamjessicajoan) on

View this post on Instagram

Een blauwe vinvis is geen vis maar een zoogdier 🐋

A post shared by Joan Pronk (@iamjessicajoan) on