De Jeep pedal Go-Kart

Dit is werkelijk de vetste vierwieler voor kids ooit gemaakt. De skelter is voorzien van een echt Jeep design, hij is licht en compact waardoor het rijden in deze vierwieler een waarlijk avontuur wordt. Zo bevat de skelter off-road banden, een verstelbare stoel en stuur, een front grille, een hand -en terugtraprem en een reserveband zodat je voorbereidt op elk avontuur kunt gaan.

De vierwielers zijn in drie verschillende uitvoeringen te verkrijgen en elke skelter is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Check hier de foto’s van de ultieme vierwieler (waar jij wellicht meer gebruik van zal maken dan je kind):

Jeep-Pedal GoKart-skelter-vierwieler-kinderen-spelen-buiten-MAN MAN Jeep-Pedal GoKart-skelter-vierwieler-kinderen-spelen-buiten-MAN MAN Jeep-Pedal GoKart-skelter-vierwieler-kinderen-spelen-buiten-MAN MAN Jeep-Pedal GoKart-skelter-vierwieler-kinderen-spelen-buiten-MAN MAN Jeep-Pedal GoKart-skelter-vierwieler-kinderen-spelen-buiten-MAN MAN Jeep-Pedal GoKart-skelter-vierwieler-kinderen-spelen-buiten-MAN MAN