Voor ieder lichaamstype kan er weer een ander soort jeans een betere keuze zijn

Goed om te weten, is dat er op het gebied van de pasvorm van de jeans enorm veel mogelijk is. Van slim fit tot aan skinny, voor iedere smaak is er meer dan genoeg om uit te kiezen. Wel zo belangrijk om te weten uiteraard, want iedere smaak – maar ook ieder lichaamstype – is weer helemaal anders. Verdiep je dus een keer goed in alle mogelijke pasvormen en breng voor jezelf in kaart waar je voorkeur het meeste naar gaat.

Kies voor jeans in tijdloze kleuren, zoals blauw, beige en zwart

Weet je eenmaal perfect wat voor pasvorm voor de jeans je het liefste aantrekt? Denk dan ook meteen eens na over de kleur die je het liefste draagt. Veel mannen kiezen al snel voor een blauwe jeans, mede door de tijdloze uitstraling. Maar je kunt het ook nét even wat anders aanpakken, bijvoorbeeld door een jeans in het zwart of in het beige te kopen. Je speelt daardoor ook meteen haarfijn in op de laatste modetrends die gaande zijn. En zo ben je zeker van een elegante en stijlvolle look.

Probeer een aantal modellen uit en ontdek wat voor soort pasvorm je het liefste draagt

Wil je zeker kunnen zijn van de perfecte pasvorm en maat? Dan is het altijd een goed idee om een paar jeans uit te proberen in een kledingwinkel. Je ziet hierdoor ook meteen wat voor pasvorm je het beste staat en waar je je het meest comfortabel in voelt. Daarnaast kan een ervaren medewerker goed met je meedenken en je voorzien van advies op maat. Dat maakt het shoppen van de jeans meteen weer veel makkelijker om te doen. Wie weet haal je binnenkort al een nieuw en fijn paar in huis.