Jack Daniel’s stelt je nooit teleur

Elke man is wel bekend met Jack Daniel’s. Het is één van de bekendste whiskeymerken ter wereld. Daarnaast brachten ze onlangs ook hun eigen chocolade uit. Als je nou heel erg van Jack Daniel’s houdt, kan je misschien whiskey tester bij het wereldberoemde merk worden. We weten dat het nog lang duurt voordat het kerst is, maar deze whiskey adventskalender maakt het aftellen naar kerst in ieder geval een stuk leuker.

Drankje

Het nieuwe drankje is een perzik cocktail

Het nieuwe drankje van Jack Daniel’s is een cocktail met een zomerse smaak. De smaak van perzik die aan het drankje zit zorgt ervoor dat jij ’s zomers intens kan genieten. Het heeft een alcoholpercentage van 4,8%. De naam die het drankje gaat dragen is Southern Peach. Jack Daniel’s heeft nog meer Country Cocktails die perfect zijn voor de zomer. Zo heb je Lynchburg Lemonade, Cherry Lemonade en Southern Citrus. Al deze drankjes hebben ook een alcoholpercentage van 4,8%. Hierdoor is de Southern Peach het perfecte lichte drankje voor de zomer. Wees er wel op attent dat je het maar in een aantal winkels zal kunnen kopen. Het kan dus slim zijn om er meteen een heleboel in te slaan zodat je later niet zonder komt te zitten. Ze worden geleverd in een sixpack verpakking.

jack daniel's whiskey cocktail

Whiskey kan de creativiteit stimuleren

Zorg ervoor dat je niet te veel van de Southern Peach drinkt, anders zou je in een dronken bui net zoals deze man zomaar een whiskey fontein kunnen maken van alle Jack Daniel’s flessen die je in huis hebt. Dit zorgt natuurlijk voor een mooie creatie, maar het is wel een beetje zonde van alle whiskey die er verloren gaat.