Een goede investering kost nou eenmaal geld. Het is dan ook belangrijk dat de investering het geld waard is. De beste items die het investeren waard zijn, zijn item die je dagelijks veel gebruikt. Vaak zijn dit ook items die worden overgeslagen omdat de goedkope alternatieven als “prima” worden gezien.

Headphones

Een item waarin mensen vaak vergeten te investeren is de headphone. Die oortjes die bij je telefoon zitten zijn prima toch? Nou nee, die zijn prima als je ze nooit gebruikt. Wie vaak muziek luistert heeft een goede headphone nodig. Denk hierbij aan een koptelefoon met comfort en goed geluid. Daarnaast is het ook niet onverstandig om voor een draadloos model te kiezen gezien het feit dat steeds meer apparaten hier naar toe gaan.

Bose headphone MAN MAN

QuietComfort 35

BOSE €380 Shop nu
Bose headphone man man

Soundlink II

BOSE €280 Shop nu

Koffiezetapparaat

Een dag zonder koffie kun je dat voorstellen? Nee toch. Iets waar bijna iedereen dagelijks gebruik van maakt is een koffiezetapparaat. De dag beginnen met een bak koffie is dan voor vele een ritueel geworden. Daarom is een goed koffiezetapparaat nooit weggegooid geld. De aanschafprijs van een goed apparaat mag dan wel duur zijn, maar vaak zijn de follow-up artikelen, zoals de koffie, goedkoper.

Jura koffiezetapparaat MAN MAN

Impressa C60

Jura €699 Shop nu
Solis investeren man man

Grind & Infuse Pro type 115

Solis €899 Shop nu

Custom bike

Een goede fiets is ook een item waar in geïnvesteerd mag worden. Wie vaak op de fiets zit, zal merken dat een goede fiets beter is voor je lichaam. Ga daarom voor een fiets die op jouw lichaamsbouw is afgesteld. Bovendien mag een goede fiets er ook mooi uitzien. Er zijn tegenwoordig genoeg winkels die een fiets naar jouw wensen kunnen bouwen.

epic custom bike republic MAN MAN

Epic

Republic Dutch €999 Shop nu
MAN MAN investeren

Sixty2

Republic Dutch €699 Shop nu

Deze items hebben een dure aanschafprijs, maar je kunt er lang gebruik van maken. Vergelijk dit eens met op stap gaan. Een biertje kost al gauw 2-3 euro en die heb je binnen vijf minuten op. Dan is een investering waar je lang plezier van zult hebben het geld meer waard.