De dag begin je bij Bigoli

Bij Bigoli eten is een feest. Want hier worden de lekkerste broodjes van Utrech gemaakt. Vers, gevarieerd en echte Italiaanse producten. Naast een broodje gekozen van het menu of zelf samengesteld, is het ook mogelijk eten mee te nemen uit het grote vitrine vol typisch Italiaanse gerechten.

Het knusse zaakje, waar je de liefde van het personeel voor het eten al bij binnenkomst voelt, heeft een beperkt aantal zitplekken binnen en drie tafels buiten. Is er geen plek meer? Dan zit verderop De Zaak, waar je je eigen eten mee naartoe mag nemen. Natuurlijk bestel je er dan wel een drankje bij.

Dagelijks vanaf 10:00 uur geopend. Zondag vanaf 12:00 uur.

Bigoli, Italiaans, Utrecht, Man Man

Lunchen doe je bij Piatto

De menukaart van Piatto, gelegen aan het Vredenburg, bestaat uit kleine Italiaanse gerechten, antipasti, salades en desserts. Na de lunch van verse producten kun je er weer tegenaan. Wij raden de gnocchi met wildzwijn en venkel aan.

Dagelijks vanaf 10:00 geopend.

Piatto Utrecht Italiaans Man Man

Een borrel neem je bij Orloff aan de Kade

Zit de vijf in de klok, dan is het tijd voor een borrel. En waar kun je dat beter doen dan bij Orloff aan de Kade. Dit borrelcafé zit aan de Oostkade en is ook open voor ontbijt, lunch en diner. Binnen zit je goed, maar buiten op het terras zit je nog beter. Schuif gezellig aan en probeer een van de Italiaanse bieren.

Ook open voor ontbijt, lunch en diner vanaf 11:00 uur. Zaterdag vanaf 9:00 uur en zondag vanaf 10:00 uur.

Olhoff aan de Kade Italiaans Utrecht Man Man

Dineren doe je bij San Siro

Wil je even het gevoel hebben dat je in Italië bent? Dan moet je hier gaan eten. Bij binnenkomst loop je tegen de koude kant van de keuken aan waar de antipasti en voorgerechten gemaakt worden. Leuk om naar te kijken als je aan de bar zit. Met de ruime keus aan (open) wijnen, de muziek en de kennis van de vriendelijke bediening zorgen voor het ultieme Italiaanse gevoel. Zomers is het terras van San Siro de mooiste van heel de stad.

Ook uitzonderingen en allergieën zijn voor de keuken van San Siro geen probleem. Ze zullen je verrassen met het alternatief wat zij bieden. Ga je met je schatschie, collega’s of een groep vrienden, vergeet niet even van te voren te reserveren. Een onze laatste tip: probeer San Siro’s zelfgemaakte limoncello!

Geopend vanaf 17:00 uur. Vrijdag en zaterdag ook open voor lunch vanaf 12:00 uur. Zondag open vanaf 16:00 uur.

San Siro Utrecht Italiaans Man Man

Jouw late night snack haal je bij Broodje Mario

Dit typisch Utrechtse broodje heeft elke Utrechter wel eens gegeten. Een grote Italiaanse bol belegd met salami, kaas, chorizo, rauwkost en pepertjes. Een origineel Broodje Mario koop je op twee plekken: of aan de kraam aan de Oudegracht, of in de winkel aan de Oudegracht naast de bakkerij. Voor 3,50 heb je al deze Utrechtse specialiteit. Kom niet te laat, want om 21:00 uur gaat de zaak dicht.

Geopend vanaf 10:30 uur. Op zondag gesloten.