De prachtige Isadee Jansen

De 24-jarige Isadee Jansen is een van de mooiste plus-size modellen van het land en begon haar carrière met de winst van het televisieprogramma Curvy Supermodel in 2018. Inmiddels, een aantal jaar later, is Isadee dan ook zeer succesvol geworden in de modellenwereld. Zo staat zij getekend bij het Nederlandse modellenbureau EGO’s Models, het Engele 12+, Curve Model Management in Duitsland, SCOUT Model Agency in Zwitserland en IMM Bruxelles in België. Door al deze contracten heeft de blondine al vele shoots op haar naam staan met grote merken. Zo mocht zij onder andere voor de camera verschijnen voor Dolce & Gabana en staat zij regelmatig model voor Hunkemöller, waar zij in 2021 ook een bijzondere show voor mocht lopen.

Maar het blijft niet alleen bij modellenwerk voor Isadee, deze prachtige verschijning is namelijk ook enorm creatief. Zo heeft zij een eigen collectie uitgebracht in samenwerking met NA-KD. En al deze items zijn haar echt op het lijf geschreven.

Haar foto’s op Instagram zijn on fire

Isadee Jansen heeft dus een fantastische carrière op haar naam staan, maar ook op social media kunnen gaat ze lekker. Zo heeft Isadee namelijk ruim 135.000 volgers op Instagram die wekelijks een glimp van haar privéleven op kunnen vangen. Hier is onder andere te zien dat zij het heerlijk vindt om tripjes te kunnen maken. Zo vertoefde zij het afgelopen jaar op Bali waar zij ons veelal verraste met prachtige foto’s in bikini.

Verder werd zij ook met Juultje Tieleman op het Amerikaanse Coachella gespot. Dit leverde een aantal prachtige foto’s op van de blondines. Isadee en Juultje zijn ook wel het gouden duo, waarvan wij niet wisten dat wij het nodig hadden. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van de prachtige Isadee Jansen en oordeel zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isadee Jansen (@isadeejansen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isadee Jansen (@isadeejansen)