Is ze verliefd op me?

In dat geval doe je er verstandig aan om op onderstaande situaties te letten. Vaak zegt het gedrag meer dan duizend woorden en weet je snel dat ze echt verliefd is.

1. Ze blijft naar je kijken

Wellicht is het al opgevallen dat haar ogen oplichten op het moment dat je de kamer binnenloopt. Zelfs als ze een slecht humeur heeft, vindt ze het fijn dat je er bent. Ze lacht veel en staart je op bepaalde mensen aan. Herkenbaar? Duidelijk teken dat het goed zit.

2. Ze wil je beschermen

Als een vrouw van je houdt, zal ze alles doen om ervoor te zorgen dat je goed in je vel zit. Ze zal je willen beschermen en willen voorkomen dat je pijn ervaart, ook op emotioneel gebied. Wellicht merk je het niet direct omdat je er niet elk moment op let. Kijk maar eens goed hoe ze loopt als jullie gaan winkelen. De kans is groot dat ze juist aan de rand van de weg loopt om te voorkomen dat jou iets zou overkomen. Ontstaat er een ruzieachtige sfeer, bijvoorbeeld in een café, dan zal zij degene zijn die het voor je opneemt.

Niet meer verliefd

3. Ze wil bij je zijn

Een vrouw die verliefd is en oprecht van je houdt, zal proberen om zo vaak mogelijk bij je in de buurt te zijn. Sterker nog, ze zal je talloze malen proberen aan te raken op een subtiele manier. Waarschijnlijk heb je het niet eens in de gaten, maar het is duidelijk dat dergelijk gedrag een daad van affectie is. Maak je dus geen zorgen, ze houdt echt van je.

Aan de andere kant zal ze ook proberen om je hand of arm te pakken als je tegen ze praat. Het zijn stiekeme hints die laten zien dat het goed zit. De volgende keer dat ze het boord van je overhemd fatsoeneert of met haar handen door je haar woelt, weet je wat het betekent.

4. Ze doet haar best voor je

Een vrouw die van je houdt doet van nature haar best voor je. Je hoeft er zelfs niet om te vragen. Moet je op tijd op je afspraak zijn? Grote kans dat ze je zonder problemen er naar toe brengt, zelfs als het laat op de avond is. Is je favoriete whisky bijna op? Ga er dan maar vanuit dat je het weet en zorgt dat je niet zonder komt te zitten. Dan merk je aan alles, zelfs aan het eten wat ze voor je kookt. Je hoeft er dus ook niet gek van staan te kijken dat ze heel snel door heeft wat je het lekkerste vindt en hoe het gemaakt moet worden.

5. Ze kennen alle details van jou

Is het je opgevallen hoeveel details ze van je weten? Of hoe ze het voor elkaar krijgen om net die kleren te kopen die jij leuk vindt? Vrouwen letten op details en voelen feilloos aan wat je smaak is. Terwijl jij wellicht duizenden voorstellen moet doen om te weten wat haar smaak is, weet zij de jouwe allang.

verliefd op een ander

Dat heeft niet alleen betrekking op de uiterlijke verzorging, een vrouw die oprecht van je houdt zal zelfs de kleinste details kunnen herinneren, zelfs wat jullie dronken of aten op de eerste date.

6. Een vrouw is loyaal aan jou

Hoe vaak wij vrouwen ook raar en ondoorgrondelijk vinden, als ze echt van je houdt kun je ervan uitgaan dat ze onvoorwaardelijk loyaal zijn. Een afspraak met jou zal ze niet annuleren en de kans is groot dat ze liever met jou op stap gaat en de afspraak met haar vriendinnen zal cancellen. Beloven ze je eenmaal iets, ga er dan maar vanuit dat ze hun afspraak nakomen. In tegenstelling tot veel mannen zullen ze ook nooit een excuus verzinnen om een afspraak af te zeggen. Het komt gewoon niet in ze op.

7. In haar toekomst is altijd plaats voor jou

Een vrouw die van je houdt zal je altijd betrekken bij haar plannen. Die houding zegt veel en geeft eigenlijk al aan hoeveel waarde ze aan je hecht. Dat geldt niet alleen voor de korte termijn planning, ook op de lange termijn houdt ze rekening met je en zal ze proberen om de leuke momenten samen te kunnen beleven.