Release nieuwe iPhone 12 modellen

Een aantal weken geleden kondigde Apple tijdens hun event de nieuwe iPhone 12 aan. Alle geruchten die van tevoren waren ontstaan klopte deels: de iPhone zou weer wat meer op de iPhone 5 gaan lijken door het rechthoekige design én er is een mini-model uitgekomen. Maar Apple heeft ons ook positief verrast met features die we niet aan zagen komen. En mocht je nog heel erg twijfelen om één van de nieuwste modellen aan te schaffen, dan word je misschien wel overgehaald door de features die we in dit artikel bespreken.

apple_iphone_12_mini_verschillende_kleuren

iPhone 12: verrassende features

We hebben drie verrassende features van de iPhone 12 voor je verzameld. Gelukkig hebben alle nieuwe modellen deze extra opties, dus je hoeft niet voor deze features naar een duurder model te kijken.

1. MagSafe

Ben jij ook al-tijd je pasjes kwijt? Of wil je een powerbank die gewoon aan je telefoon vastzit. Dan heb je bij de iPhone 12 echt geluk. Ze hebben namelijk MagSafe geïntroduceerd dat ervoor zorgt dat je dingen aan je telefoon vast kan maken. En nee, niet met lijm of een stuk touw, maar met een sterke magneet. Met MagSafe kan je bijvoorbeeld een pasjeshouder op je telefoon zetten, of laad je jouw telefoon razendsnel op met een powerbank die je op de achterkant van je telefoon plakt.

Gelukkig is er voor ieder wat wil, want Apple heeft zelf al een heel groot assortiment als je het gaat om MagSafe accessoires. Waarschijnlijk komen er ook andere fabrikanten, die met nog meer leuke gadgets komen.

magsafe-wallet

2. Ondersteuning van 5G

Bij heel veel providers kan je al een 5G abonnement afsluiten, maar dan moet je wel een toestel hebben die 5G ondersteunt. Gelukkig doet de iPhone 12 dat. 5G kun je zien als de toekomst van het mobiele netwerk: het belooft stabieler, beter dekkend en sneller te zijn dan wat we met 4G gewend zijn. En bij de iPhone 12 heb je nog sneller internet, doordat ze met verschillende 5G-technieken hebben gewerkt. Eén daarvan is mmWave.

Deze technologie maakt het mogelijk om op zeer hoge frequenties razendsnel grote hoeveelheden data te versturen. Helaas is die techniek nog niet in de modellen van de Europese iPhone 12 geïnstalleerd, dus je zou nog even moeten wachten op de aanschaf van je nieuwe toestel als je óók mmWave wilt.

iphone 12 alle modellen

3. Ceramic Shield

Wanneer je echt lomp bent met je toestel, is het goed om over te stappen naar de allernieuwste Apple telefoons. De nieuwste modellen beschikken namelijk over een Ceramic Shield voorkant. De Ceramic Shield-voorkant is veel sterker dan glas doordat tijdens de productie een nieuwe kristallisatiestap bij hoge temperatuur wordt uitgevoerd waardoor nanokeramische kristallen in de glasmatrix ontstaan. Voor velen zegt dit niet zoveel, maar daardoor wordt de valbestendigheid maar liefst vier keer zo hoog.