Into the Woods X ADE

De organisatie heeft groots uitgepakt voor zijn debuut op het Amsterdam Dance Event. Er zijn maar liefst drie verschillende events te vinden die onder de vleugel van Into the Woods georganiseerd worden. Alle drie zullen ze plaatsvinden op het NDSM-werf, de uitvalsbasis voor Into the Woods dit jaar. Met een grote diversiteit in opzet is er beslist een toegevoegde waarde te vinden in deze benadering.

Into the Woods ADE weekender festival MAN-MAN

ADE Hangover

De ADE Hangover is het concept dat ervoor zorgt dat jij weer even tot rust kunt komen na dagen feesten in de donkere clubs van Amsterdam. Het is een gratis toegankelijk festival op het NDSM-werf. Er wordt een setting gecreëerd die jou de kans geeft om even te ontspannen en te genieten van lekkere muziek, goed eten en creatieve producten (denk aan vintage kleding, kunst en streekproducten).

De DJ’s die ’s nachts de clubs plat spelen zullen tijdens de ADE Hangover garant staan voor de lekkerste laidback melodieën. Tevens wordt één van de drie podia ingericht om je voortdurend van livemuziek te voorzien. Dus gnoeg ingrediënten om je even te onttrekken aan de drukte en chaos van de nachten.

Into the Woods ADE Weekender

Het debuut van Into the Woods op ADE zal plaatsvinden op het NDSM-werf in en rondom het Noorderlicht. Het festival zal verdeeld zijn over vijf verschillende (overdekte) podia. Je bent welkom van 12.00u ’s middags tot 23.00u ’s avonds. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zal het NDSM-werf plaats bieden aan maar liefst 61 DJ’s en live bands. Twee dagen lang mag je dezelfde hoogwaardige underground muziek verwachten zoals je die ook kent van het festival zelf.

Naast de muziek zal de organisatie ook op het NDSM-werf een grote diversiteit aan creativiteit te bieden hebben. Het belooft dus – net als het festival – een unieke beleving te worden die men al acht jaar lang zo enthousiast maakt over Into the Woods. De zaterdag tickets en weekendtickets zijn reeds uitverkocht, maar er zijn nog steeds tickets voor de vrijdag te krijgen.

Into the Woods ADE weekender festival MAN-MAN

Into the Woods ADE Nightshifts

Voor de diehards onder ons zal er ook de mogelijkheid zijn om de nachten door te feesten. Er worden namelijk drie clubnights georganiseerd. Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober kun jij van 23.00u tot 07.00u terecht in de ITW-loods op het NDSM-werf. Voor iedere nacht zijn 500 plaatsen beschikbaar, het zullen dus drie intieme nachten worden.

Win 2 kaarten voor de weekender

Als je bekend bent met het concept van Into the Woods, dan weet je bijna zeker dat dit feest een toffe toevoeging aan je ADE kalender is. Om je hier een handje bij te helpen bieden we je de mogelijkheid om twee kaarten te winnen voor de Into the Woods Weekender. Dat betekent dus dat we je de mogelijkheid geven om de vrijdag en zaterdag met je beste vriend, vriendin, je moeder of vader, broer, zus of zelfs overbuurman te feesten op het NDSM-werf. Wie wil dat nou niet?

Het enige dat we van je vragen is een leuk argument waarom jij deze kaarten verdient. Stuur je beste motivatie naar redactie@man-man.nl en wie weet ben jij de gelukkige die met een partner in crime mag gaan chillen op het NDSM-werf. Kleine moeite voor een hoop plezier. Wie wordt daar nou niet blij van?

Into the Woods ADE weekender festival MAN-MAN