Betonnen vloer

Minimalistisch, mannelijk en modern. Betonnen vloeren als onderdeel van je interieur zie je steeds vaker anno 2017. Beton is niet meer alleen voor de bouw. Het is een hele veelzijdige optie voor je vloer. Perfect voor je mancave en ideaal om je woning een sophisticated look te geven, gestyled met de juiste meubels. Bovendien heeft een betonnen vloer een heleboel voordelen. Het is een materiaal dat kleine ruimtes groter laat lijken, de ruimte lichter maakt wanneer de zon zijn stralen naar binnen laat schijnen en het is gemakkelijk schoon te houden. Perfect voor de hardwerkende, drukke man.

Helaas is een betonnen vloer in de koude winter van Nederland niet altijd de fijnste optie. Het kan heel koud aanvoelen, dus sokken of een mooi tapijt zijn wel nodig. Maar hé, als dat het enige is. Wij geven je alvast wat inspiratie.

betonnen-vloer-badkamer-manman betonnen-vloer-inspiratie-manman betonnen-vloer-keuken-hal-manman betonnen-vloer-keuken-kruk-manman betonnen-vloer-keuken-manman betonnen-vloer-licht-manman betonnen-vloer-look-manman betonnen-vloer-minimalistisch-manman betonnen-vloer-slaapkamer-licht-manman betonnen-vloer-slaapkamer-manman betonnen-vloer-tapijt-manman betonnen-vloer-woonkamer-manman

Niet overtuigd? Misschien is een interieurinrichting met een Oosterse twist meer wat voor jou.