Beton als centraal punt

modern Kitchen by é ar quitectura

Het kookeiland wordt hier perfect gecombineerd met de vloer. De combinatie van natuurlijke grijze kleuren en glanzend wit van de rest van de keuken, zorgt voor een stijlvolle uitstraling. 

Van top tot teen beton

beton-keuken-manman
Foto via

Voor een echte industriële look is beton dé uitvinding. Door een betonnen vloer en betonnen wanden te combineren met een simpele, stijlvolle keuken, creëer je een industrieel effect. Ga voor eentonige kleuren, zodat het geheel strak blijft. 

Beton in combinatie met hout

beton-hout-keuken-manman

Foto via

De mix van oud en nieuw zorgt voor een unieke combinatie. Beton is hard en koud en hout heeft een warme en sfeervolle uitstraling. Wanneer je deze twee materialen goed weet te combineren, creëer je de perfecte balans.

Beton in combinatie met staal

modern Kitchen by P+0 Arquitectura

Net zoals beton en hout goed bij elkaar passen in een interieur, zo doen beton en staal dat ook en zorgen zij voor een optimale industriële uitstraling. Deze combinatie zorgt voor een futuristische uitstraling.

Beton met een matchend kookeiland

betonnen-kookeiland-manman
Foto via

Een betonnen blok in het midden van je keuken als kookeiland dat matcht bij het betonnen aanrecht van de rest van je keuken zorgt voor een uniek effect. De minimalistische stijl van een simpel betonnen blok hoeft zeker niet saai te zijn.

Minimalistisch

industrial Kitchen by A.workshop

Wanneer je beton al snel lomp vindt overkomen, maar het tegelijkertijd heel tof vindt, kun je er ook voor kiezen om het minimalistisch te houden. Een kleine touch van beton kan al die speciale impact geven. Of je keuken is erg klein, maar je wilt er toch iets bijzonders van maken, dan is de toevoeging van beton een goede oplossing.

Inspiratie voor je keuken of de rest van je woning brengt je altijd op nieuwe ideeën. Ben je niet van deze betonnen keukens overtuigd? Kijk dan even naar een van onze MAN MAN wooninspiraties om je meer inspiratie te laten opdoen.

Foto’s via