Loft

Heb je het geluk dat je in een loft woont? Gebruik dan grote fabrieksramen om je woning een enorm industriële boost te geven. Onvoltooide betonnen muren en houten vloeren geven je de mogelijkheid om je huis in te richten met strakke grijze stoelen en een eclectische eettafel. Roomkleurige elementen, gecombineerd met witte vensters zullen je woning een ietwat modern sfeertje meegeven.

industriële woning man man 01

Foto via: B&B Italia

Classic

Geef je lounge een kunstzinnige look mee. Het hondenbeeld bewaakt de lounge vol met artistieke voorwerpen. De gewatteerde lederen bank geeft, in combinatie met de houten kroonluchter en de zwart-witte onderbreking van de vloer, de kamer zowel een klassieke als moderne uitstraling. De stalen balken dienen als de finishing touch in deze woning.

industriële woning man man 02

Foto via: KojDesign

70’s

Creëer een brute ruimte door het centraal plaatsen van een kachel. Deze lounge matcht bruin en grijs hout met elkaar, en voegt daar tevens een bakstenen muren aan toe. Dit alles geeft de kamer een warme ambiance, terwijl de koperen pijpen echt dienen als een industriële kers op de taart. De S-vormige stoel, het turkse tapijt en de felle hoekbank brengen je terug naar de jaren 70.

industriële woning man man 03

Foto via: Mydesign

Luxury

Wil je wat een luxe en industriële ruimte? Nodig je gasten dan uit met de bruine leren banken. Voeg hier zwarte vintage lampen en grote ramen aan toe. De stalen hoekbar, houten kratten en de twee uitblinkende mappen maken dit de perfecte plek om oude verhalen met elkaar te delen onder het drinken van een glas whiskey. Klinkt als een toffe man cave toch?!

industriële woning man man 04