Woonaccessoires zijn altijd een goed idee

Iemand een leuk accessoire cadeau doen voor in zijn of haar woning is altijd een goed idee. Het is altijd in te passen en bovendien is een verfrissend aspect in een interieur altijd welkom. Het interieur van je woning leeft net zoals jij dat doet, dus een beetje variatie hier en daar is welkom. Wat belangrijk is bij het uitkiezen van het perfecte accessoire oftewel cadeau, is het rekening houden met de veelzijdigheid. Jouw uitgesproken smaak hoeft niet bij iedereen met gejuich ontvangen te worden, dus probeer het zo subtiel mogelijk te houden.

de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN

 

Voor iedere ruimte zijn er diverse mogelijkheden. Of het nu daadwerkelijk om een meubelstuk gaat, of juist een klein accessoire dat meteen een andere sfeer creëert. Een toevoeging aan je interieur is altijd welkom en soms zijn er zelfs bepaalde noodzaken die voldaan kunnen worden door middel van een cadeau. Denk aan je zoon die nog een bijzettafeltje zoekt voor z’n nieuwe plek of je vrouw die al geruime tijd naar een kleed op zoek is.

Woonkamer

De woonkamer is vaak het middelpunt van de aandacht. Hier wordt veel gelachen, genoten en bovendien is het een verlengstuk van menig persoonlijkheid. Ook hier geldt: het kunnen kleine, subtiele veranderingen zijn, of juist producten die iets aanweziger zijn en enige noodzaak met zich mee brengen. Een leuk bijzettafeltje bijvoorbeeld, of juist accessoires in de vorm van een kleed of een glazen stolp.

de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 3

STOCKHOLM 2017 Dienblad, essen

IKEA €27,95 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN

RISSNA Bijzettafel, set van 2, beige

IKEA €99,95 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 2

BEGÅVNING Glazen stolp met schotel

IKEA €6,99 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 4

STOCKHOLM 2017 Vloerkleed, glad geweven, handgemaakt blauw

IKEA €149,00 Shop nu

De keuken

De keuken is misschien wel een van de meest functionele ruimtes in huis. Het hoort er praktisch te zijn, maar tegelijkertijd mag er ook een bepaalde warmte hangen. Het is tenslotte een plek waar men eet, of juist met veel plezier een goede maaltijd voorbereid. Met een praktisch cadeau voor intensief gebruik in de keuken ben je dus vrijwel verzekerd van een goed cadeau. Denk dan aan bestek, maar bijvoorbeeld ook een uitschuifbare tafel om aan te zitten.

de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 20

VÄSSAD Bank, zwart, essenfineer

IKEA €69,95 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 21

YPPERLIG Tafel, essen

IKEA €199,00 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 23

BÖJA Hanglamp, bamboe rotan

IKEA €59,95 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 22

ÄDELSTEN Vijzel met stamper, marmer zwart

IKEA €9,99 Shop nu

De keuken kan een hele praktische, ruime indeling krijgen door het gebruik van minimalistische aspecten. De bankjes zoals hierboven bijvoorbeeld, zijn bewust gekozen op het feit dat ze enkel een raamwerk kennen. Hierdoor blijft de ruimte rondom en onder ’t bankje open, waardoor je vrijwel geen ruimte in beslag neemt. Dit werkt als een rustgevend aspect in een omgeving die gekenmerkt wordt door de vele details.

de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 25

IVAR 1 element/flessenrek, grenen, grijs

IKEA €68,44 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 24

STENSTORP Roltafel, zwartbruin, eiken

IKEA €139,00 Shop nu

De badkamer

Een badkamer is vaak een oase van rust. De plek waar men de dag begint en de dag eindigt – waar verzorging en ontspanning centraal staat. Het is dus belangrijk om een ruimte te creëren die rustig is en uitnodigend. Een plek waar je met je voeten in een zacht kleedje kunt staan, maar ook een plek waar je op een hygiënische manier al je spullen goed op kunt bergen. De badkamer is uitermate geschikt voor aanpassing met behulp van details.

de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 14

GODMORGON/ TOLKEN / TÖRNVIKEN Wastafelcombinatie 45, hoogglans wit, bamboe

IKEA €398,00 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 15

VILTO Handdoekenrek staand, berken

IKEA €39,95 Shop nu

Essentiële items zoals een spiegel of opbergplekken mogen niet ontbreken. Het maakt de badkamer tot de plek die je voor ogen hebt. Tevens dien je altijd rekening te houden met het feit dat het een plek is die snel zeer rommelig oogt. Bepaalde aspecten kun je met bijvoorbeeld een spiegelkast heel goed verbergen. Andere zaken zoals een handdoek of een kleed mogen weer best gezien worden – daarom de afwisselingen tussen dichte ruimtes en stellages.

de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 17

SKÅDIS Ophangbord, combinatie, wit

IKEA €33,95 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 16

VILTO Stellingkast, berken

IKEA €39,95 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 19

SÅLNAN Mand, zeegras

IKEA €4,99 per 2 st. Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 18

NORDRANA Mand set van 4, grijs

IKEA €12,95 Shop nu

De slaapkamer

Net als de badkamer wil je ook in je slaapkamer een ontspannen sfeer creëren. Een ruimte waar je tot rust komt en wat misschien wel de meest persoonlijke plek in je hele huis is. Het moet een gevoel van geborgenheid geven. De slaapkamer is een plek waar je naar verlangt na een lange reis en een plek waar alles voor ontspanning binnen handbereik ligt.

de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 27

PUDERVIVA Dekbedovertrek met 2 slopen, groen

IKEA €69,95 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 26

TRATTVIVA Sprei, grijs

IKEA €29,95 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 29

STOCKHOLM Spiegel, walnootfineer

IKEA €79,95 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 28

RANARP Wand-/klemspot, zwart

IKEA €19,95 Shop nu

Met een paar tijdloze accessoires is je kamer al gauw een stuk gezelliger en oogt het allemaal iets persoonlijker. Denk erom, net zoals bij praktisch iedere andere ruimte hoeft je kamer niet volledig vol te staan om een gevoel van warmte en sfeer uit te ademen. Hou het simpel, maar maak het wel persoonlijk. Laat duidelijk zien wat je insteek is en hoe je je smaak weerspiegelt is de verschillende details.

de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 30

EKBY LAIVA / EKBY HÅLL Plank, berken, zwart

IKEA €8,99 Shop nu
de beste wooncadeaus voor de feestdagen van IKEA MAN-MAN 31

HURDAL Linnenkast, groen

IKEA €249,00 Shop nu

Klaar voor de feestdagen

Met de bovenstaande items heb je een selectie aan subtiele, praktische toevoegingen aan ieders interieur. Niets is té uitgesproken waardoor het passend maken binnen een bestaande stijl vrijwel geen moeite kost. Er is een weloverwogen mix tussen ergonomie en stijl gekozen, zodat je cadeaus vrijwel zeker in de smaak zullen vallen. Mocht je nou iets nodig hebben en ’t hier tussen zien staan, dan mag je ’t natuurlijk ook zonder het excuus van de feestdagen aanschaffen.