Een weekendje weg in de natuur van België

Soms ben je er even aan toe om de dagelijkse sleur achter je te laten en er een weekendje tussenuit te gaan, maar dan heb je natuurlijk geen zin in mensenmassa’s, lawaai en een kinderdisco. Voor het ultieme weekendje rust hoef je geen vliegtuig te pakken naar de Bahama’s, want dit natuurhuisje in België is echt van alle gemakken voorzien. Zo heeft het huisje een prachtige natuur, visvijvers, eindeloze wandel en-fietspaden en leuke restaurantjes in de buurt. Maar de faciliteiten zijn ook echt adembenemend in deze Vlaamse parel.

Zo beschikt het Belgische natuurhuisje over één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met ligbad, douche en een bankstel, waardoor je nog even heerlijk kunt uitrusten na een sessie in bad. Maar het huisje beschikt ook over een privébioscoop met een enorm scherm waar jullie heerlijk een serie kunnen kijken. En als kers op de taart is er in de tuin een sauna en jacuzzi aanwezig.

Eigenlijk hoef je het park het weekend niet af, want er is een speeltuin, een voetbalplein en een restaurant aanwezig op het park. Maar als je er toch even op uit gaat, is Oud-Rekem echt een aanrader. Dit dorpje is in 2008 uitgeroepen tot “Mooiste dorp van Vlaanderen”. Oud-Rekem is dus met recht een van de meest authentieke Maasstadje te noemen. Ga eropuit en ontdek de leuke straatjes met kastelen, bars en restaurants.

Aan al dit moois zit wel een prijzenkaartje

Helaas zit er wel een prijzenkaartje aan dit prachtige natuurhuisje net over de grens met onze zuiderburen. Zo betaal je voor één nacht al snel 195 euro. Zie hieronder meer foto’s:

weekendje weg in belgie in de natuurhuisje in de bossen BelgiË