Een simpel zwembad in de achtertuin voldoet niet meer

Het is natuurlijk ook wel extreem leuk, laten we wel wezen. Wat ons betreft is een waterpretpark in je achtertuin een van de grootst mogelijke jongensdromen. Je weet wel, het soort droom die je vertelt op video terwijl je net 9 bent geworden – niet wetende dat het leven toch net iets serieuzer zal worden. Hoe dan ook, dit huis is niet alleen een stel glijbanen en enkele liters water.

Villa waterpretpark woning Texas MAN MAN

De woning ligt in Dallas, Texas en is door de huidige bewoner voorzien van een arsenaal aan glijbanen. Een idee dat niet van de een op de andere dag gerealiseerd kan worden en iets dat bovendien een aardige smak geld mag kosten. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat het prijskaartje van deze riante villa nu $28.000.000 laat noteren. Uiteraard zijn het niet de glijbanen die bijdragen aan deze enorme som.

Hoe vul je 3.500 vierkante meter?

Om te beginnen praten we hier over een villa met een totaal oppervlak van maar liefst 3.500 vierkante meter. Een gebrek aan ruimte is hier dus zeker niet het geval. De woning is gevuld met 10 slaapkamers, 2 bioscopen, een bowlingbaan, een fitnessruimte, een heus NBA-All Star basketbalveld én het waterpretpark. De eye-catcher van dit ‘kaveltje’ bestaat uit 3 glijbanen: 2 dichte en 1 open glijbaan.

Villa waterpretpark woning Texas MAN MAN

Het geheel wordt afgemaakt met een zogenaamde lazy river welke door een ‘spookgrot’ gaat. Realiseer je vooral even dat het nog steeds om de achtertuin van een woning gaat. Als kers op de taart kun je gebruik maken van de bijbehorende kabelbaan en een springplank op 4,5 meter hoogte. We kunnen er lang of kort over zijn, veel beter dan dit landgoed gaat het écht niet worden. Stel je voor hoe ongekend goed de feestjes zouden zijn in deze achtertuin?

Villa waterpretpark woning Texas MAN MAN

Mocht je als verwend persoon toch niet tevreden zijn over het totaalplaatje zoals ’t er nu staat, geen probleem. Het landgoed is namelijk gevestigd op een lap grond die in totaal 18.000 vierkante meter beslaat. Met andere woorden: genoeg ruimte om het een en ander uit te breiden. Je kunt er bijvoorbeeld over nadenken om links en rechts wat achtbanen neer te zetten – als we toch bezig zijn.

Villa waterpretpark woning Texas MAN MAN 8 Villa waterpretpark woning Texas MAN MAN 9