Waar kennen we Hugo Kennis van?

Hugo Kennis is geboren op 17 april 1986 in Eindhoven en volgde een opleiding tot kok en horecamanager. Daarnaast volgende hij een musical-en theateropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Hij ging aan de slag bij de culinaire tv-zender 24 Kitchen, waar hij onder andere programma’s als Grenzeloos Koken en De Makkelijke Maaltijd presenteert.

Hij is eveneens onderdeel van het kooktrio in De Worsten van Babel naast de broers Jasper en Marius Gottlieb. Bovendien is Kennis regelmatig op televisie te zien als deelnemer van diverse spelprogramma’s, waaronder twee keer bij Expeditie Robinson, waar hij in 2019 als winnaar uit de bus kwam.

Hugo is te zien als TV-kok bij Eigen Huis en Tuin

In 2018 wordt Kennis bij een groter publiek bekend, als hij te zien is als vaste tv-kok in het middagprogramma 5 Uur Live van RTL4. Hierin is hij te zien als sidekick van Daphne Bunskoek, die tijdens de uitzending de lekkerste gerechten op tafel tovert. Vanaf 2020 is Kennis te zien in dezelfde rol, maar dan bij het RTL4-programma Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven. Hier is hij opnieuw sidekick en tv-kok, ditmaal naast presentatrice Froukje de Both.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hugo Kennis (@hugokennis)

 

Hugo zet zijn villa te huur voor 4000,- per maand

Begin dit jaar strandde de relatie van Hugo Kennis en zijn vriend Sander na 6,5 jaar. Dat heeft natuurlijk zowel emotionele als financiële consequenties, en voor beide heeft Hugo inmiddels een oplossing gevonden. Omdat hij zijn woning waarschijnlijk nog een beetje teveel doet denken aan Sander, heeft hij besloten deze te huur aan te bieden. Daarmee worden ook de financiële gevolgen van zijn relatiebreuk opgevangen, want Hugo is zijn ex-vriend Sander een bedrag van 106.425 euro verschuldigd. Daarom heeft Hugo de huurprijs van zijn villa flink opgeschroefd en bedraagt deze momenteel 4000 euro per maand, inclusief een eenmalige waarborgsom van 8000 euro.

Voor dit geld heb je wel een prachtige villa tot je beschikking met een woonoppervlakte van 215 vierkante meter. De villa beschikt over zes kamers en een achtertuin van maar liefst 600 vierkante meter, inclusief verschillende fruitbomen. En natuurlijk is ook de keuken van alle gemakken voorzien!