Que sí, que no?

Nederland kwam voor het eerst met Jody Bernal in aanraking toen hij in 1999 meedeed aan het programma Your Big Break, een talentenjachtprogramma van RTL 4. Jody Bernal, geboren in Colombia, werd geadopteerd door een Nederlands stel en is opgegroeid in Delft. Tijdens een bezoek aan zijn biologische familie in Colombia kwam hij in aanraking met de Spaanse hit Que sí que no, en besloot hij hier een nieuwe tekst op te maken. Met dit fantastische idee deed hij mee aan het RTL 4 programma waarna hij dé zomerhit van 2000 scoorde.

 

Nadat hij een naam voor zichzelf heeft gemaakt, was Jody Bernal ook nog te zien de programma’s Sterren dansen op het ijs (SBS6), Ranking the Stars (BNN) en Expeditie Robinson (RTL4). Naast zingen is hij ook druk bezig met het beroep als DJ. Jody Bernal is getrouwd en heeft twee jonge dochters.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JODY BERNAL (@jodybernal)

Wat kost een optreden van Jody Bernal?

Na zijn grote hit in 2000 lijkt zijn muziek wat op de achtergrond te zijn verschoven. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar in totaal drie albums uitgebracht in 2000, 2001 en 2002 en heeft hier en daar ook nog eens een kleine hit gescoord. Toch is zijn passie voor muziek niet verdwenen en kun je hem boeken voor je eigen privé feestje.

De website van ArtistBookings geeft aan dat je hem kan boeken voor een optreden van 30 minuten. Maar wat kost zo’n optreden van Jody Bernal dan precies? Nou, je moet een bedrag van €2.995,- neerleggen om Jody te kunnen boeken. Dit bedrag valt nog wel mee in vergelijking met andere artiesten, maar je moet het toch kunnen besteden. Je betaalt voor een tapeshow van 30 minuten, maar je moet zelf de DJ set en geluidstechniek regelen. Bovenop die bijna 3000 euro kun je dus nog wel wat andere kosten verwachten.