Elk bouwpakket is een uitdaging

Legoconstructies en andere bouwpakketten waren al van kleins af aan niet jouw sterkste punt. Laat staan de ingenieuze bouwplannen die meubels tegenwoordig met zich mee brengen. Het begint al bij de gebruiksaanwijzing die in jouw ogen geschreven is in ingewikkelde hiërogliefen. Vervolgens ontbreken ook nog de naar jouw idee meest essentiële en onmisbare onderdelen waardoor het allemaal net niet past. Dan heb jij als onhandig persoon – wonder boven wonder – alles in elkaar gezet, om er bij de eerste poging van gebruik achter te komen dat alles schots en scheef zit. Bel toch maar die maat op zodat jullie het in ieder geval onder het genot van een biertje samen kunnen verkloten. Onthoud dat de aanhouder uiteindelijk wel wint!

onhandig persoon MAN MAN

Blauwe plekken heb je maar voor lief genomen

Dat je jouw telefoonbotje nog niet finaal hebt verbrijzeld is op zijn minst wonderbaarlijk te noemen. Collega’s en vrienden zijn er inmiddels zo aan gewend dat er bij het minste gering al oordelend jouw kant op wordt gekeken. Naast je eigen telefoonbotje is elk ander lichaamsdeel ook niet veilig voor een pijnlijke aanvaring met een van de meubels. Al weten we niet voor welke partij dit erger is. Wanneer jij het zelf in elkaar hebt gezet, is de kans namelijk klein dat de salontafel overeind blijft staan.

Je vrienden kijken er niet eens meer van op

Waar vroeger nog wel eens gewacht werd wanneer jij weer eens over je eigen voeten struikelde, lopen al je vrienden tegenwoordig gewoon door. Zelfs overdreven lachen gebeurt niet meer wanneer jij gigantisch hard op je plaat gaat, omdat het toch al de zoveelste keer is dat het gebeurt. In plaats hiervan is er plaats gemaakt voor de oordelende blikken die meer dan woorden zeggen.

onhandig persoon MAN MAN

Het meenemen van een dubbele outfit is standaard geworden

Geen enkel t-shirt is veilig en drankjes kunnen maar beter direct in meervoud worden besteld. Anders blijf je tripjes maken naar de bar. Jouw drankje is immers op miraculeuze wijze verdwenen over je outfit. Naast je eigen outfit, loopt ook iedere persoon die te dicht in jouw omgeving staat het risico op ongewenste vlekken op zijn of haar kleding. Voordeel is wel dat je bij het uitgaan als langst staande blijft. De alcohol wordt namelijk meer gemorst dan gedronken.

Dit is wat de keuze drank die jij over je shirt gooit zegt over je persoonlijkheid.