Heren portemonnee

Aangezien een portemonnee niet langer meer ‘gewoon een portemonnee’ is, dien jij jezelf af te vragen wat jouw behoeften zijn. Denk aan de grootte van de portemonnee, het materiaal en vooral het model. Wil jij je portemonnee online kopen? Check dan de stijlvolste heren portemonnees hier:

Billfold heren portemonnees

We gaan van start met de Billfold portemonnee. Deze portefeuille heeft zijn naam te danken aan zijn systeem; het bekende grote vak over de totale lengte van de portemonnee waar het briefgeld in kan worden gestopt. Wanneer je deze wilt wegstoppen kun je hem gemakkelijk dubbelvouwen. Aan de binnenkant zit vaak aan de ene kant een vakje voor muntgeld en aan de andere kant de kaartenhouders. De Billfold heren portemonnees komen voor in allerlei materialen, kleuren en groottes. Het is een vriendelijke mannen accessoire die gemakkelijk in de zak past en waar je zowel je geld als je pasjes in kwijt kan. Geen wonder dat dit model wordt gezien als de ‘alledaagse’ portemonnee.

stijlvolle heren portemonnees MAN MAN
Foto via Instagram @Castelijnenbeerens

Drukknop portemonnee

Dit model wordt vaak vergeleken met de Billfold heren portemonnees, wat in onze niet gek is. Het verschil zit hem in de drukknop waar dit model over beschikt. De grootte, kleur, aantal pashouders en vakjes kunnen per portemonnee verschillen, maar de soort afsluiting hebben ze allemaal gemeen; een veilige manier van het bewaren van je geld.

stijlvolle heren portemonnees MAN MAN

Card holder

Deze portemonnee igemaakt om al je pasjes goed op te bergen. Want wie heeft er nou nog veel cash op zak? Dit kan worden gedaan door je pasjes in een hardcase te schuiven. Wanneer je ze nodig hebt druk je op de knop waardoor de pasjes op verschillende hoogtes zichtbaar worden. Zo kan je gamekkelijk het pasje nemen die jij nodig hebt op dat moment. Ook zijn er modellen mt pashouders aan beide kanten. Andere varianten hebben nog de extra mogelijkheid om er ook je geld in te kunnen stoppen, maar in de basis zijn deze card holders gemaakt voor je pasjes.

stijlvolle heren portemonnees MAN MAN

Coin purse

De Coin Purse is de portefeuille voor al je muntgeld. Het kleine portemonneetje is gemakkelijk mee te nemen en komt in verschillende kleuren, modellen en looks. Desondanks kun je er eventueel ook wat briefgeld en pasjes in kwijt. Je wilt natuurlijk niet je briefgeld los in je broekzak stoppen. Mocht je nu teveel geld bij je hebben, kun je er altijd voor kiezen om als extra een kleine Coin Purse mee te nemen.

stijlvolle heren portemonnees MAN MAN
Foto via Instagram @Atelierdelarmee

Rits portemonnee

Ook dit model komt in allerlei kleuren, prints en groottes voor. Echter is dit model over het algemeen wel iets groter dan andere modellen. Dit komt omdat er ook vaak andere dingen in worden gestopt dan alleen je geld of pasjes, denk aan bijvoorbeeld een telefoon. Door de rits is deze portemonnee wel één van de veiligste modellen.

stijlvolle heren portemonnees MAN MAN

 

De portefeuille is één van de belangrijkste items voor de man, mocht je opzoek zijn naar meer accessoires dan hebben wij voor jou zes stijlvolle accessoires die tijdloos zijn.