De carrière van de presentatrice

Helene Hendriks was eerst hockeyster in de Hoofdklasse, maar inmiddels presenteert ze op televisie en is ze verslaggeefster geworden. De geruchten gaan rond dat ze Wilfred Genee bij VI gaat opvolgen.

Met zo’n mooi vooruitzicht heeft ze zichzelf getrakteerd op een prachtig stijlvolle woning in het plaatsje Bavel. Daarmee blijft ze in de provincie wonen waar ze geboren is. Weliswaar niet in de stad Breda, maar wel in een dopje langs de stad. In Bavel kocht ze een luxe woning voor een mooi bedrag.

luxe villa helene hendriks

De woning van Helene Hendriks

De luxe villa van Helene Hendriks is écht een prachtige woning. In totaal telt de woning 137 vierkante meter. Best klein in verhouding tot de villa’s die we normaal zien bij bekende Nederlanders. De woning werd pas gebouwd in 2017, dus er hoeft nog helemaal geen onderhoud aan worden gepleegd en is van binnen én buiten uiterst modern. In totaal heeft de woning vier kamers, waaronder twee slaapkamers én twee badkamers.

Daarnaast heeft ze een tuin en twee terrassen. Dit alles is omringd met genoeg natuur, waardoor de presentatrice in alle privacy kan genieten van haar vrije tijd. Ook kan ze in de avond lekker koken in de tuingerichte woonkeuken, deze is natuurlijk voorzien van de allernieuwste en beste inbouwapparatuur.

woonkamer en keuken living helene hendriks

Dit betaalde ze voor de woning

Deze kleine maar prachtige villa is toch nog aan de prijzige kant. Dat is niet gek, want Bavel is een dorpje dat best gewild is. Tóch wonen in Breda, maar dan wel de rust van een dorp. Helene Hendriks betaalde voor deze woning 715.000 euro. Er waren meer gegadigden, want het daadwerkelijk betaalde bedrag lag 40.000 euro boven de vraagprijs. Hoe dan ook is Helene nu trotse eigenaar van de woning. Natuurlijk moet ze bij haar nieuwe baan wel even een stuk reizen naar haar werk. De studio van VI staat namelijk helemaal in Hilversum.

badkamer slaapkamer