Harley-Davidson

De nieuwe Harley is in samenwerking met de Zwitserse horlogemaker Bucherer in het leven geroepen om hun collectie te promoten en monden open te doen laten vallen. En dat lijkt te lukken. Dit exemplaar heeft een prijskaartje van een kleine €1,6 miljoen. Deze prijs is bepaald aan de hand van de onderdelen, het aantal gewerkte uren en natuurlijk het merk. Bij dit model, waar maar liefst 2.500 uur aan mankracht in zit, is de prijs even bijzonder als de motor zelf. De tweewieler heeft niets weg van het bakbeest waar bikers de weg mee afscheuren. Juist het tegenovergestelde, namelijk een overdaad aan pracht en praal. De motor is gebaseerd op de Harley-Davidson Softail Slim S, maar daar is weinig van overgebleven. Bijna alle onderdelen zijn speciaal gemaakt voor dit unieke exemplaar. Het eerste wat aan de motor opvalt, is de kleur. De motor heeft zes lagen aan blauwe verf als coating bovenop de zilverkleurige metalen body. Met 360 diamanten wordt de catalogusprijs gelijk omhoog geschroefd. Tel daar de gouden schroeven, twee ingebouwde kluizen en meegeleverde horloge samen met de ring bij op en dan kom je al een heel eind.

Harley Davidson MAN MAN 1 Harley Davidson MAN MAN 2 Harley Davidson MAN MAN 3 Harley Davidson MAN MAN 9 Harley Davidson MAN MAN 10 Harley Davidson MAN MAN 4 Harley Davidson MAN MAN 5 Harley Davidson MAN MAN 7 Harley Davidson MAN MAN 8 Harley Davidson MAN MAN 6 Harley Davidson MAN MAN 11

Je houdt ervan of je vindt het helemaal niets. Het is in onze ogen wel een enorm excentrieke Harley geworden. Nieuw is niet altijd beter. Dat bewijst deze schuurvondst met een BMW M1 erin.