Populaire mannenkapsels

Hoewel er jaar in, jaar uit een aantal klassiekertjes terugkomen, zijn er ook ieder jaar een aantal trends te vinden. Wij selecteerden de populaire mannenkapsels van vandaag de dag:

De textured crop

De textured crop is een heel natuurlijk kapsel. De zijkanten en achterkant zijn iets korter geknipt of zelfs opgeschoren, terwijl bovenop wat lengte is behouden. Waar deze opgeschoren zijkanten en achterkant redelijk standaard zijn in de meest populaire mannenkapsels, zit het verschil in wat je met je haar bovenop doet. Het is een simpele haarstijl die met de natuurlijke richting van je haar meewerkt in plaats van ertegen. Je haar valt een beetje messy naar voren toe, waardoor het er erg natuurlijk uitziet. Dit kapsel vergt minimale styling. Je kan ervoor kiezen om het te föhnen, maar dat hoeft niet per se. Door een clay te gebruiken behoud je de natuurlijke en messy stijl.

Populaire mannenkapsels MAN MAN mannenkapsels trendy kapsels herenkapsels 2019 MAN MAN Populaire mannenkapsels MAN MAN

 

De undercut quiff

Het is waarschijnlijk één van de meest voorkomende haarstijlen op dit moment, maar dat maakt het niet minder mooi. Ook hier zijn de zijkanten en achterkant opgeschoren en is het bovenop lang. Over het algemeen is de bovenkant hier langer, omdat je zoveel mogelijk volume in je haar wilt krijgen. Om dit kapsel succesvol te stylen, zul je er dan ook iets meer moeite in moeten steken. Begin met een pre-style product, föhn het haar vervolgens zoals je het wilt hebben. Gebruik daarna een clay en eventueel wat haarspray om het de hele dag op zijn plek te laten zitten.

mannenkapsels trendy kapsels herenkapsels 2019 MAN MAN mannenkapsels trendy kapsels herenkapsels 2019 MAN MAN. mannenkapsels trendy kapsels herenkapsels 2019 MAN MAN.

Kort en strak mannenkapsel

De zomerse tour blijkt een ware trend, want ook deze variant van de meest populaire mannenkapsels is er een met korte zijkanten en achterkant. Echter, is dit er een voor de mannen die wel een strak kapsel willen, maar er niet veel tijd aan willen besteden. Kies wel de juiste lengte bovenop, want als het niet bij je past, dan is een te kort kapsel funest voor jouw stijlvolle voorkomen. Wanneer je haar droog is kan je vrijwel elke clay of paste gebruiken om je haar te stijlen. Blijf wel bij de relatief natuurlijke producten om je look zo natuurlijk mogelijk te houden. Ook is dit model geschikt om je haar strak in een scheiding te dragen. In dat geval zou je een haarlak kunnen gebruiken zodat alles op zijn plek blijft zitten.

mannenkapsels trendy kapsels herenkapsels 2019 MAN MAN. mannenkapsels trendy kapsels herenkapsels 2019 MAN MAN. mannenkapsels trendy kapsels herenkapsels 2019 MAN MAN.

Lang en messy mannenkapsel

Het wordt ook wel de surfers look genoemd. Het duurt even voordat je de lengte hebt, maar dan heb je ook wat. Op een enkele uitzondering na vergt het vrij weinig styling. Het duurt alleen even voordat het droog is, maar intensieve styling is vrijwel nooit nodig. Het is wel een kapsel dat volledig bij je stijl moet passen. Dagelijkse meetings in een maatpak met dit kapsel is namelijk niet de beste combinatie. Het zorgt voor een casual en relaxte uitstraling. Het lijkt op het eerste oog misschien op een simpel te verkrijgen look, maar het is essentieel dat het goed geknipt wordt. Afhankelijk van de vorm van je gezicht en dikte van je haar dient je kapper hier erg goed op te letten.

Populaire mannenkapsels MAN MAN mannenkapsels trendy kapsels herenkapsels 2019 MAN MAN. Populaire mannenkapsels MAN MAN

Volledig opgeschoren mannenkapsel

Het is een stijl die heel goed kan werken. Het is echter ook een stijl die totaal niet kan werken. Essentieel is om vooraf goed te weten waar je aan begint. Elke bult of oneffenheid op je hoofd is te zien en de vorm van je gezicht komt ook beter dan ooit naar voren. Als het past bij je stijl, dan kan het deze erg goed complimenteren. Mocht het er niet perfect bij passen, dan adviseren we je toch echt om er zo ver mogelijk bij uit de buurt te blijven. Is je keuze toch op deze stijl gevallen, denkt dan niet dat je het zelf kan. Contouren moeten strak zijn en ga regelmatig terug naar de kapper om het bij te laten werken. Wanneer het iets langer begint te worden, is het ook helemaal niet gek om iets van een clay of mildere wax in je haar te doen voor wat meer volume.

mannenkapsels trendy kapsels herenkapsels 2019 MAN MAN. mannenkapsels trendy kapsels herenkapsels 2019 MAN MAN. mannenkapsels trendy herenkapsels kapsels MAN MAN

 

Mocht jij één van deze kapsels écht als een baas willen rocken, dan dien je natuurlijk de juiste producten te hebben.

Check hier onze selectie van clay & wax: 

 

Een goed kapsel is essentieel voor een goede stijl. Zo zijn er meer dingen natuurlijk. Dit zijn de 10 gewoonten die elke stijlvolle naam bezit.