Undercut

Deze look bestaat al vrij lang, maar is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire haarstijlen voor de stijlvolle man. Dit is voor mannen met lef die tegelijkertijd een geschoren hoofd en lang haar willen hebben. Dan is dit het beste van twee werelden. Het straalt zelfvertrouwen uit en staat prima bij een man in pak, maar ook bij een man op een motor.

undercut

De klassieke look

Dit is een absolute klassieker die het altijd goed doet. De korte zijkanten en lange bovenkanten zorgen ervoor dat je meerdere kanten op kan. Doordeweeks naar kantoor kun je het strak stylen voor een klassieke en nette look. In het weekend, of op andere momenten buiten kantoor, kun je dit kapsel wat losser dragen. Dit is dan ook een ideaal kapsel voor de man die bezig is met zijn carrière maar buiten werktijden casual voor de dag wil komen.

haarstijl

Lang en natuurlijk

Dit is een wat ruigere look die, mits goed gedragen, net dat beetje extra aan een persoon kan geven. Dit type kapsel straalt zelfvertrouwen uit en geeft je die rebelse look. Het wordt dan ook vaak gedragen door vrije geesten zoals rocksterren, kunstenaars en hipsters. Mannen gericht op carrière zal je minder vaak met dit haartype zien.

Haarstijlen persoonlijkheid MAN MAN

Asymmetrische undercut

Bij deze stijl wordt is het haar kort aan de zijkant en langer bovenop. Anders dan bij de gewone undercut wordt is het haar bovenop disconnected. Ook deze look kan zowel op kantoor als bij een casual look. Dit kapsel is voor de ijdele man die graag wil worden gezien als de best geklede man in de ruimte, en vindt het niet erg hiervoor regelmatig een bezoekje aan de kapper te brengen.

haarstijl

Pompadour

Een zeer populair kapsel dat al heel lang wordt gedragen door verschillende type mannen. Met dit kapsel kun vele kanten op. Je kunt het een beetje opzij dragen, of helemaal omhoog en naar achter. Het kan worden gedragen met veel gel maar ook heel natuurlijk. Dit kapsel laat zien dat je nadenkt over hoe je eruit ziet en het niet erg vind om aandacht te krijgen.

haarstijl

Buzzcut

Dit lijkt een makkelijk kapsel, wat qua stijlen ook wel klopt natuurlijk. Echter vereist dit kapsel wel een regelmatig bezoekje aan de kapper. Bij dit kapsel is het wel belangrijk om te kijken of het kapsel bij de vorm van je hoofd past, wat apartere vormen vallen hierbij als snel op. Dit is een kapsel wat handig is en een bepaalde stoerheid uitstraalt, daarom is het ook zo populair bij atleten en militairen.

haarstijl