Party net als Leonardo DiCaprio in een extreem landhuis in New York. Ondanks dat het zich afspeelt in New York, werd de meest recente filmversie voor een het grootste gedeelte opgenomen in Australië. Dit neemt niet weg dat jij niet net zoals Jay Gatsby in extreme luxe kunt leven. Het originele huis, waar Fitzgerald zijn inspiratie uithaalde, staat namelijk te koop. Kostprijs voor dit landhuis? $85.000.000,-

great gatsby woning man man

Mansion

Onder het mom van “kost wat, maar dan heb je ook wat” beschikt de nieuwe eigenaar over een prima onderkomen in Long Island’s Kings Point. Naast een villa voor de bewoner, beschikt het landgoed over twee aparte gastverblijven. Totale oppervlakte van ruim 3 hectare genoeg ruimte voor een goed feestje en verblijfplaats voor al je gasten.

graet gatsby woning man man

Daarnaast beschikt het ‘vakantiehuisje’ over een binnenzwembad, buitenzwembad, bowlingbaan, tennisbaan, casino, schietbaan (het blijft Amerika) en een aanmeer plaats voor je jacht.

Even lekker relaxen? Dat kan in een van de vele Japanse én Engelse tuinen. Genieten in de tuin doe je met een heerlijk glas wijn uit eigen wijnkelder. Bovendien is er haarsalon aanwezig, zodat je er altijd scherp uitziet.

Huis great gatsby new york man man Huis great gatsby new york man man 2 Huis great gatsby new york man man 5

Huis great gatsby new york man man 3 Huis great gatsby new york man man 7 Huis great gatsby new york man man 6 Huis great gatsby new york man man 4